lördag, december 30

Lionel Richie är inte så säker på om Nicole borde satsa på sången

Lionel Richie har avslöjat att han inte tycker att hans dotter ska bli sångare.
Den stora 80-tals stjärnan som har sålt över 100 miljoner skivor världen över under sin karriär erkänner att han inte var så impnerad när hans dotter Nicole berättade att hon skulle följa i hans fotspår.
Lionel sa: "Hon har gjort berömmelse delen i fel ordning. Normalt sett så behöver du en hit låt eller en film som det går riktigt bra för innan du blir någon. Hon började med att bara visa hennes personlighet, så nu förstår hon vad jag går igenom."
"När hon bestämmde sig för att börja med musik så tänkte jag, urgh, så hon ska börja sjunga nu också. Jag frågade henne flera gånger, Varför vill du börja sjunga?Det är lite lustigt när dom väljer samma yrke som en själv."
Nicole medverkade nyligen i hennes pappas musik video "I call it love", där hon spelade en rik tjej som faller för en fattig kille.
Enligt In Touch så fortsätter Nicole att tappa mycket i vikt, att hon behöver en ny ring för hennes smala kropp.
En källa säger:
"Hennes fingrar är så beniga att hon har tappat en av sina favoritringar för att den åkte av hennes finger. Det var en smal diamant ring från Tiffany's som hennes föräldrar gav henne på hennes 16-års dag."
Angående hennes kommande debut CD:
"Nicole känner att hennes berömmelse börjar blekna. Det jobbas inte så mycket med hennes CD nuförtiden heller, hon får inga bra erbjudanden", tillägger källan.

Stackars Nicole då..Dom borde börja jobba med nya säsongen av Simple Life snart, jag tror att det kan göra henne populärare. Sen borde hon gå upp mycker mer i vikt så tidningarna slutar skriva om det hela tiden. Hon är ju typ lika känd för sin viktnedgång som för Simple Life. Hennes stil bok borde ju släppas snart också. Hon får försöka satsa på det!

Inga kommentarer: