tisdag, januari 2

Hollywood insider:Louise Ohlsson

I senaste nummret av Pause så kan man läsa om olika kändisar som Louise Ohlsson har träffat. Hon bor i LA och är en modell/skådis. Hon jobbar även på Kitson tydligen. Men iallafall så här stod det:


"Fått höra sanningen om Nicole Richie"

"Är hemma hos Brody Jenner i hans 40-miljonerdollarmansion i Malibu. Kommer in på ämnet Nicole Richie, jag frågar om han verkligen var kär i henne då de dejtade i höstas. Han fnyser: Louise, tror du att jag skulle bli kär i en tandpetare med löshår och ätstörningar?Enligt Brody brukade Nicole beställa in sju rätter på menyn, pilla runt lite, äta en bit, för att sen genast springa iväg på toa..."


Tror mycket väl att det här är sant. Dom var ju faktiskt tillsammans ett tag också Brody och Nicole så han om nån borde ju veta det. Men han sa det på ett lite taskigt sätt tycker jag, dom är ändå barndomskompisar. Men iallafall, att Nicole har en ätstörning kommer ju att komma fram förr eller senare ändå. Fast dom flesta vet nog redan att så är fallet. Bäst att hon gör något åt saken snart på allvar.

1 kommentar:

Anonym sa...

oj vad hemskt..det där kan säkert va sant,men vad taskigt av honom att säja det så! Nicole har ju säkert inte gjort honom nåt, det är ju hennes utseende han klagar på....taskigt!