torsdag, januari 4

Nicole får hjälp för sin otur

Nicole Richie har tydligen anställt en Shaman för att hjälpa henne att bli av med hennes otur. Som hon tror förföljer henne. Nicole har sagt till hennes vänner att anledningen till att det var så mycket problem under 2006 bl.a hennes arrestering innan jul för att hon kört under påverkan av droger. Hon tror att det var någon i hennes umgänges krets som sa en förbannelse över henne.
Hon är nu ivrig att bryta det. Nicole hade tydligen en häxdoktor som var i hennes hem för att ta bort den dåliga spirituella stämmningen den 15 December. För det tog häxdoktorn 1000 dollar, enligt Life & Style magazine. Enligt en insider så dansade även häxdoktorn (Shaman)och brände saker i varenda rum, så att förbannelsen skulle försvinna. Han var där i över två timmar. Kompisen säger: "Hon är väldigt misstänksam och tror på sånt här. Det är en personlig sak för Nicole. Hon tror på förbannelser, men skulle aldrig själv säga någon förbannelse, inte ens till hennes värsta fiende."
Nicole har haft mycket otur under 2006. Bl.a hennes uppbrott med Adam, rykterna om att hon har ätstörningar som ledde till att hon varit på behandlingshem för att gå upp i vikt. Sedan bröt hennes katt benet efter att ha ramlat ner tio våningar från hennes bostad.

Jag tror mycket väl på att Nicole kan ha gjort det här. Hon verkar definitivt tro på sånt. Jag tycker själv det är rätt intressant med sådana saker. Det är spännande!Jag hoppas att Nicole får mer tur under 2007 iallafall!

Inga kommentarer: