tisdag, januari 9

Kommer det att bli en ny säsong av The Simple Life?

Hennes felkörning och arrestering förra månaden verkar inte ha gjort att Nicole vill ta det mer lugnt precis. Hon har varit ute och festat och hånglat med nya pojkvännen Joel. De har synts på många bilder den senaste tiden. Enligt Paris Hilton så ska tydligen inspelningarna av The SImple Life 5 börja spelas in i mars. Kommer det bli så?Femte säsongen har redan blivit framskjuten en gång förut. Det var meningen att den skulle spelas in i November först. Men det blev inställt för att Nicole var på behandlingar för hennes viktproblem. Hon försöker som vi alla vet att gå upp i vikt, men hon förnekar dock att hon har någon ätstörning. Om det blir i mars eller inte kan man som sagt inte säkert veta för produktions bolaget har inga kommentarer.
Producenten/skaparen Jonathan Murray säger iallafall att han är glad att Nicole och Paris är kompisar igen. Dom filmade ju förra säsongen separat pga deras dåvarande uppbrott. Han säger: "Att jobba med dom när dom spelade in separat var en utmaning." Den här gången om det blir som det är tänkt så ska Paris och Nicole jobba som kamp lägerledare. "Det är inte barn, det kommer att vara vuxna som kampar", säger Murray.

Det låter kul!Jag hoppas dom börjar spela in den nya säsongen i Mars då:)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Va kuuuuuuuuuul att du bloggar om nicole richie!:D jag har alltid tyckt om henne så spana ja runt lite och hitta din blogg, ja kommer bli en trogen läsare:P

Lizzie sa...

Vad glad jag blir!!Du får gärna tipsa andra som gillar henne om min blogg:):)