onsdag, mars 7

Joel Madden stämd

Nicole Richies pojkvän Joel Madden har blivit stämd av en kvinnlig paparazzi som säger att hon blev knuffad av Joel i helgen, då hon försökte ta bilder på Joel och Nicole när dom lämnade restaurangen Mr. Chow. Hon säger att Joel attakerade henne och gjorde illa henne på bröstet med handen. Det var så pass illa att hon fick uppsöka sjukhus, säger hon till TMZ. Så just nu utreder Beverly Hills Polisen det.

Jag tycker det är lite larvigt. Visst, det kanske inte är så snällt att man gör illa någon. Men jag tror knappast att han gjorde det med flit. Det finns ju ett videoklipp från det tillfället som jag postade tidigare här på bloggen och så farligt såg det inte ut. Han försökte ju bara ta sig fram emellan alla paparazzis. Dom måste ju ha lite förståelse för att man kan bli irriterad. Men det är ju i USA. Där kan man ju i princip stämma folk för vad som helst, jobbigt...Jag tycker att den där kvinnan tar det ett steg för långt och så mycket kan hon inte ha gjort illa sig. Men hon kanske bara såg det som en chans att tjäna lite pengar också, för Joel kanske får betala böter till henne eller nåt nu...

>>Här kan man se ett klipp ifrån händelsen. Jag antar att det alltså är personen som han knuffar i videon som är den där tjejen som har stämt honom nu.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så sjukt. Han rörde ju henne knappt för det andra stod hon i vägen och blokerade deras väg. Man kan inte kräva att de ska ha väktare runt om kring sig jämnt som puttar undan folk. Hon får skylla sig själv.

Tack för en bra sida ^^

BettY sa...

Anonym: aa ja vet, tycker också det är sjukt. Så farligt var det inte. Hon behöver ju verklingen inte stämma honom för det liksom....
Kul att du gillar bloggen!