lördag, mars 3

Nicole behandlad för uttorkning

Livet blev hårt för Nicole Richie i fredags. The Simple Life stjärnan behandlades för uttorkning i fredags när hon jobbade med realityserien The Simple Life på E! Nicole mådde tydligen dåligt och undersöktes av en doktor som var med under inspelningen. Hon åkte sedan till ett närliggande sjukhus där hon fick dropp i 15 minuter, efter det så lämnade Nicole sjukhuset.
"Nicole är hemma och vilar och kommer att fortsätta jobba senare ikväll," sa hennes rep. i ett uttalande. "Vi är stolta över att Nicole har gått upp i vikt och kämpar på för att bli hälsosammare."
Förra året i Oktober så sa Nicole att hon undergår diagnosiska behandlingar för att få fram varför hon inte går upp i vikt. Hennes rep. sa att hon fokuserar på att gå upp i vikt och att hon var fast bestämd på att hon skulle "nå sitt mål på ett hälsosammt sätt."

Jag hoppas Nicole mår bättre och att hon kommer gå upp ännu mer i vikt!

UPDATE: Nicole hade jobbat i 20 timmar och började alltså känna sig yr. Hon hade filmat ändå till 2 på natten dagen innan, så hon hade inte sovit många timmar. Nicole hoppade också över frukosten innan hon återvände till inspelningen. På sjukhuset lite senare så fick hon dropp och mat. Nicole återvände till inspelningen dagen efter. Enligt en källa så "överreagerade producenterna," hon behövde egentligen inte åka till sjukhuset.

Inga kommentarer: