onsdag, mars 21

Nicole kollapsar igen!!

Nicole Richie har tydligen kollapsat ännu en gång under inspelningen av The Simple Life.
Stjärnan som för inte så länge sedan var tvungen att besöka sjukhuset pga uttorkning den 2 Mars, rapporteras nu ha kollapsat igen runt 4 på eftermiddagen i onsdags i Malibu.
En källa säger till New York Daily News: "Hon togs till sin trailer på direkten. Hon höll på att svimma 3-4 gånger under dagen. Men the crew ringde inte amulansen eller så för det räckte med att hon vilade resten av dagen i trailern. Paris fick filma på egen hand.

Nicole, 25 sägs också haft problem med att gå och prata klart under inspelningen av den femte säsongen av The Simple Life. Seriens skapare Jon Murray säger: "Det var några gånger som Nicole kände sig lite yr och satte sig ner en stund, men vi fortsatte filma igen efter 5-10 minuter.

Verkar vara mycket med Nicoles hälsa. Först måste hon åka till sjukhuset pga uttorkning tidigare den här månaden, sen så har hon fått diagnosen "lågt blodsocker" nu, och sen kollapsar hon igen under inspelningen av The Simple Life. Nåt måste vara fel på Nicoles kropp, det är väl därför den reagerar på det här sättet. Det är väl antagligen för att hon inte äter tillräckligt som sagt. Hon har väl vant sin kropp nu så länge att inte äta så mycket, men nu orkar den inte längre...Jag hoppas Nicole får hjälp och lägger in sig på rehab eller nåt så hon kan gå upp i vikt som hon gjorde förra gången hon var på rehab. Det vore bra!

>>Den 2 April ska Nicole Richie besöka rätten också. Men jag antar att det bara är hennes advokat som kommer närvara som förra gången den 20 Februari. Då hon sa att hon inte var skyldig. Jag hoppas inte att rätten dömmer henne som skyldig denna gång...

Inga kommentarer: