torsdag, mars 15

Tar Nicole droger igen?

När Nicole var på sjukhuset den 2 Mars för uttorkning så oroade sig en av Nicoles vänner att hon har börjat ta droger igen. Det skulle vara dom utskrivna pillren som gjort att Nicole blivit beroende igen, enligt vännen. Enligt källor så har Nicole använt Adderall, det är piller som man får utskrivet som är som en drog. Den används för att bota "Attention Deficit Hyperactivity Disorder" och det är ett starkt piller som gör att man tappar matlusten. "Hon älskar Adderall för hon kan hålla sig vaken och hon känner sig inte hungrig," säger en nära kompis. "Hon tar det ännu mer nu när hon filmar The Simple Life."

Hennes rep. förnekar att hon använder drogen. Men en kompis säger att Nicole faktiskt tar ännu mer av den nu. "Hon tar mer och mer."

Jag tror det kan stämma, men det vore ju synd ändå om det är sant. Det är inte bra att ta massa starka piller sådär. Man blir ju beroende. Men eftersom Nicole har ett drogmissbruk bakom sig så har hon nog kanske lätt att bli beroende av såna här piller. Det kanske är därför som hon är så smal för att hon tar dom där pillrerna som gör att hon inte blir hungrig. Jag hoppas att det bara är nåt rykte eller så för det vore ju inte så bra om det stämde. Då måste hon ju få hjälp att sluta ta dom...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Sådant som används för människor med ADHD. Amfetamin i och det gör ju en smal. Det kan ju vara förklaring till det, för hon äter ju på vissa bilder.

Anonym sa...

Aaa justde!Det är det de betyder ja. Det är nog anledningen till att hon är så smal.