tisdag, december 4

Lanseringen av The Richie-Madden Children's Foundation i LA



















Nicole och Joel lanserade deras välgörenhetsfond på Los Angeles Free Clinic igår. Paret hade annordnat en överraskning till de 100 blivande mammaorna som var där, nämligen en babyshower! Dom delade ut gåvor till ett värde på över 200.000 dollar.

Nicole om reaktionerna de fick av de blivande mammorna: "Deras ansiktsuttryck var prislösa. Några av dom kunde inte ens tro att det var sant (när dom såg alla gåvor.) Dom trodde att vi skämtade. De fick en massa olika grejer. Allt för den blivande babyn. Vi fick även de grejerna som dom fick."

Joel om varför de startade den här fonden: "Vi växte upp i LA och vi vill att vårat barn ska vara en del av samhället, och veta att det finns ett ansvar att hjälpa till i samhället."
Nicole om hur det kom på namnet till deras vägörenhetsfond: "Vi valde The Richie-Madden Children's Foundation för att vi båda har familjer som står nära varandra och som också är involverade i detta."
Joel om hur lyckligt lottade han och Nicole är som har sådana stöttande och kärleksfulla familjer: "Vi har tur som har familjer som stöttar och älskar varandra. Jag tycker det är underbart att vårat barn kommer att få växa upp i våra familjer."
Joel om hur bra han kände sig efter eventet: "Ibland vill inte folk tro att jag och Nicole bara är ett ungt par som ska få barn och vi ser verkligen fram emot det. Det är trevligt att snacka med dessa personer, för de är på en annan nivå. Det känns mer äkta."

Jag måste bara säga först att Nicole looks great!! Hon ser verkligen supersnygg ut:D Hon var jättefin i klänningen! Hon ser så glad ut:) Roligt!
Tycker verkligen det är bra att dom satsar fullt ut på det här och hjälper till. För dessa mammor så kan det här göra en stor skillnad. Det var en riktigt bra idé det här med fonden, den kommer att hjälpa många.
(Klicka på bilderna för att se dom i ett större format.)

>>HÄR är den officiella hemsidan för The Richie-Madden Children's Foundation.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Man ser verkligen att Nicole ha gått upp i vikt! :)
Det är ljuvligt att Nicole är annorlunda nu, och hjälper världen att bli bättre på det sätt hon kan. Underbart!

Hedvig sa...

Hon ser värkligen fantastisk ut och deras fond är ju jättebra!:D

Anonym sa...

håller med. hon är jättesnygg. och det syns att hon är höggravid. =) Mkt rundare men hon är supersöt!