lördag, december 1

Nicole och Joel går på par terapi?!

In Touch Weekly rapporterar att Nicole och Joel går på par terapi så att de kan reda ut sina problem innan babyn kommer och innan deras eventuella bröllop.

"Terapi har förbättrat Nicoles liv," säger en källa. "Hon hoppas att det här kommer göra att dom får ett hållbart förhållande."
En av problemen som dom jobbar med är pengar. "Hon är en slösare och han är en sparare. Nicole har varit väldigt öppen när det gäller det här så jag tror på det," säger källan.

Kan absolut tänka mig att det här stämmer. För Nicole har ju själv sagt att hon har gått i terapi sen hon varit ett litet barn, så att gå i terapi är ju inte en sån stor grej egentligen. Jag tror det är jättebra! Dom vill verkligen få deras förhållande och funka verkar det som och det är bra att dom försöker lösa alla problem som uppstår.

1 kommentar:

Anonym sa...

håller absolut med dig, terapi är ju hur bra som helst och det kan verkligen hjälpa, har faktiskt gått på det själv :) jag tycker att det är ansvarigt av dem också att försöka lösa problemen innan barnet kommer så att det kan få växa upp lungt :)