söndag, december 23

Nicole och Joel hade julfest för barn

Med barnet som kommer i Januari, så fick Nicole och Joel en smak av föräldraskapet då dom annordnade ett julparty för 200 barn och deras familjer häromdagen.

"Vi ville ge de här barnen en speciell och underbar jul," säger Nicole om partyt som de gjorde i samarbete med deras välgörenhetsfond The Richie-Madden Children's Foundation på Paramount Studios i Los Angeles i Lördags. "Det är våran favorithögtid."

Nicole och Joel hjälpte till med att dela ut nya skor och nallebjörnar till barn ifrån Beyond Shelter, ett program som hjälper familjer att kämpa mot hemlöshet och fattigdom. Efter att barnen fått både ansiktsmålning, djurballonger och varm korv så skrek barnen som mest när dom fick höra Nicole säga, "Vem vill kasta paj i Joels ansikte?"

"Det är roligt för oss att vara med ett gäng barn som har roligt," sa Joel. "Dom får en att le. Förhoppningsvis så känns den här dagen speciell för dom. Den här fonden är väldigt viktigt för både mig och Nicole," tillade han. "Vi är bara så glada att vi kan vara en del av samhället och fira med dessa barn som inte är lika lyckligt lottade som vi är."

Till skillnade från Nicoles barndomsår, då hon hade en jultomte och en ren varje år hemma, så ser Nicole fram emot en lugnare jul. "Det kommer bli väligt tråkigt," skämtar Nicole, som precis varit och hälsat på Joels syster som har fått en liten dotter som heter Clementine Madden. Joel tillägger att julen kommer bli väldigt low-key, "hemma med familjen."

Det är kul att se att dom verkligen satsar fullt ut på deras välgörenhetsfond. Dom här barnen måste haft det jättekul:)

2 kommentarer:

cady sa...

kolla din mail =) jag skickade en lite rolig bild =)

Anonym sa...

Joel och Nicole är verkligen så omtänksamma. De vill verkligen hjälpa de som inte har det lika bra ställt som de själva. De är inte det minsta själviska. Det har jag verkligen stor respekt för dem för. Tycker fler kändisar borde följa i deras fotspår och hjälpa till också. De som har så obegränsat med pengar, kan skänka dem till bättre behövande.