söndag, februari 4

Nicole ska vara lägerledare för feta?

Nicole Richie och Paris Hiltons jobb på The Simple Life har alltid varit otroliga. Nu när den nya säsongen snart ska börja spelas in så går det rykten om vad dom ska få göra för jobb den här gången.
Enligt en brittiskt tidning, är ju Nicole känd för hennes barnlika kropp och för att hon har superstora solbrillor på sig. Nu kommer hon spela lägerledare för feta i ett av dom nya avsnitten tydligen. Det har dock inte avslöjats vad stjärnan faktiskt kommer att säga till personerna som på riktigt är överviktiga. Hon kanske är den perfekta personen att ge dom bantningstips.
Paris som har synts extra mycket den senaste veckan efter att privata videoklipp och bilder på henne släpps på nätet. Paris sägs vara exalterad inför den nya säsongen.
Hon ska tydligen ha sagt: "Det kommer bli skitkul!"

Nicole har också blivit den senaste stjärnan att visa underlivet för världen.
Men Nicole har dock inte "gjort en Britney" och visat upp det för paparazzina. En bild på Nicoles underliv har hittats bland Paris privata ägodelar som nu finns på nätet.
Enligt olika källor så har fler saker spridit sig på nätet från sidan parisexposed.com, och det inkluderar en bild på Nicoles underliv.

Enligt källan så finns det bilder på Nicole då hon slickar kokain(den bilden har jag postat här på ultimatenicole.)och även slickar Mischa Bartons pojkvän Cisco Adlers privata delar....

Okej, den bilden har inte jag sett än iallafall, låter inte så trevligt när man tänker på bilden på Cisco när han är helt naken som har spridits sig på nätet. Han har inte värsta heta kroppen precis hehe...Nicole måste isåfall varit full eller nåt...weird, haha...

Inga kommentarer: