lördag, februari 3

Nicole riskerar fängelse?

Nicole kommer antagligen att riskera att hamna i fängelse efter att hon körde under influens av droger och på fel sida av vägen förra året i December. I onsdags gav Trafik Polisen i Kalifornien fallet till Los Angeles allmäna åklagare. Trafik Polisen rekomenderar att fallet tas upp i rätten.
Nicole, 25 åkte fast den 11 December förra året för ha kört på fel sida av vägen. Hon erkände senare för polisen att hon hade tagit marujiana och dom starka smärtstillande medlen Vicodin.

Hon togs in för arrest men släpptes efter att ha betalat nästan 150 000 för borgen.
Om det blir några stämningar mot Nicole så kommer det att ske den 7 Februari. Nicole har även större chans att få fängelse eftersom hon har åkt fast tidigare för att ha kört under påverkan av droger och en annan gång var det alkohol. Det var under 2002.
Enligt Kaliforniens lag så måste man efter upprepade gånger av att ha kört under påverkan av droger/alkohol. Så är det obligatoriskt att sitta i fängelse i 5 dagar och få sitt körkort indraget i ett år.

När Nicole åkte fast 2002 så sa Nicole till polisen att hon hade ätit pommes frites och druckit shots av vodka. Hon bad om att inte åtalas så hon fick 3 års skyddstillsyn och fick sitt körkort indraget för ett år.

Sex månader senare så åkte Nicole fast igen. För att ha tagit heroin och för att ha kört med ett körkort som redan var indraget för ett år.

Nicole har åkt fast en del gånger, att hon aldrig lär sig. Varför riskerar man att åka fast sådär?Det är väl bättre att hon inte kör alls isåfall om hon tagit droger eller alkohol. Hon borde sluta upp med drogerna, verkar som hon tar lite droger ibland iallafall. Dåligt Nicole! Jag hoppas Nicole lär sig av sina misstag nu när fallet tas upp i rätten.

Inga kommentarer: