torsdag, februari 8

Nicole är rädd för att få fängelse

Nicole Richie är tydligen livrädd att hon kan komma att få fängelse om rätten dömmer henne. Det var i December 2006 som Nicole åkte fast för att ha kört på fel sida av vägen och för att ha varit påverkad av droger och tagit starka smärtstillande. En källa säger att: "Hon var helt utom sig. Paris sa hela tiden till Nicole att inte oroa sig, och att allt skulle bli bra." Enligt Kalifornisk lag så måste man sitta i fängelse i fem dagar om man har kört under påverkan tidigare. Vilket Nicole har tyvärr...Det var 2002 som Nicole körde under påverkan av alkohol.
Howard Weitzman är en advokat som hjälpte Paris Hilton senast. Hon körde under påverkan av alkohol förra året men tack vare Howard så slapp hon det. Nu ska Nicole också ha Howard som sin advokat tydligen. Han hoppas att Nicole kan få samma uppgörelse som Paris fick. Hon slapp fängelse och fick istället sitt körkort indraget för ett år. Sedan måste man gå på ett alkohol utbildnings program i 18 månader. Nästa säsong av The Simple Life kanske borde vara om Nicole och Paris tid i fängelse istället?

Jag hoppas att Nicole inte får fängelse, tror inte risken är så stor att hon får det heller. Det brukar oftast gå bra iallafall!

Inga kommentarer: