torsdag, februari 22

Nicole och Joel flyttar ihop

Nicole Richie och hennes pojkvän Joel Madden letar just nu efter ett hus att bo tillsammans i. Dom har varit tillsammans i tre månader bara. Nicole som bor i ett flerbostadshus i West Hollywood, medans Joel bor i ett hus i förorten Glendale.
En källa säger till Us Weekly: "Nicole har inte flyttat in hos honom än, utan dom letar istället efter ett nytt ställe som dom kan flytta in tillsammans i."

Kul att dom ska flytta ihop!Kanske lite tidigt dock...Men dom verkar verkligen trivas ihop och det är det viktigaste. Får hoppas att det håller mellan dom:)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tycker det är så härligt att hon är så kär :)

Anonym sa...

Va bra du skrev om britney.. Precis hade inte vi i omvärlden varit så nyfikna och intresserade av kändisar så hade paparazzifotografer inte ens funnits. Det är för våran skull dom jobbar, alltså vi nyfikna människor runt om i världen som publicerar bilder i våra bloggar osv. Det är bara en ord cirkel, men man får väl göra det bästa av sin egen situation vilket britney tydligt visar att hon inte gör.. Crackhoe, yeah! mama likes to party hard!!

BettY sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
BettY sa...

Yenny:aa precis, det har blivit som en ond cirkel som är svår att bryta tror jag. Britney har helt flippat ut också, kanske inte så konstigt dock... Men en sak är säker och det är att Britney likes to party hardy as a minor can party!!