måndag, augusti 20

Annat: Chloé Sevigny i Harper's Bazaar
















Jag gillar verkligen dom här bilderna på Chloé!Loves it:) Både Britney och Lindsay har ju varit på REHAB i år så det är nog därför dom har det som tema i denna photshoot hehe... Bra idé!
Man undrar ju lite om dom där lyx Rehaben hjälper egentligen?Lindsay är ju inne för tredje gången nu. Får hoppas att det hjälper denna gång!
(Klicka på bilderna för att se dom i ett större format.)

5 kommentarer:

Anonym sa...

hej! Du skrev en gång om en sida där man kunde titta på simple life utan att ladda ner avsnitten ,meccan.de. Men den funkar inte längre vet du om den har byt adress eller nåt??

Anonym sa...

Usch, jag gillar inte alls Chloé. Hon är verkligen skitful. Och varför alla tycker att hon har så cool stil förstår jag inte heller. Hon har ju ingen bra smak överhuvudtaget. Smart tema på bilderna dock, de hade varit riktigt coola om det varit en annan tjej med på dem.

Anonym sa...

anonym: Aa joo jag undrar också var den sidan tagit vägen, funkar inte:(Men ska ta reda på om den fått en ny adress och då länkar jag till den här!
josie: Det är de som är coolt med henne, hon har inte dom perfekta dragen utan hon sticker ut i mängden med både hennes utséende och klädstil, jag gillar det!Hon är med i annorlunda filmer också:)

Anonym sa...

Betty; Mja, jag förstår att det är just det folk gillar med henne. Men det går inte hem hos mig :P Har faktiskt aldrig sett en film med henne!

Anonym sa...

Tack!