torsdag, augusti 23

Nicole lämnar La Conversation i West Hollywood










Nicole ser snygg ut här som vanligt, I like the hat:)
Undra om det är hennes demo som hon har i handen?!Det sägs ju att Joel hjälper Nicole med hennes kommande skiva, jag hoppas det!Vore kul att höra:)

>>Det var som vanligt mycket paparazzis när dom här bilderna togs. Videon av det kan du se HÄR.

>> Efter att hon ätit på La Conversation så åkte hon till en inspelningsstudio. Efter det så mötte hon upp Joel!! Och dom åkte till Chateau Marmont. Trodde att Joel var på turné i Canada ja, men han kanske tog ett litet break för att få träffa sin love
HÄR kan man se fler bilder och en video.

>>HÄR hittade jag ännu en video och sen är det lite fler bilder också! Det är jäkligt många paparazzis som följer efter Nicole nu, kan förstå att hon har en livvakt...

>>Uppdateringar kommer inte förens senare på dagen nu då jag har börjat skolan igen...
Så det blir mer uppdateringar på eftermiddagarna och kvällarna nu, så ni vet!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Very hot outfit! I like it. Jag längtar verkligen skit mycket tills hennes skiva släpps. Den kommer vara klockren. Hon har så skön sångröst. Dandelion är ju skitmysig :) Och om Joel hjälpt henne kan den inte bli annat än bra. Good Charlottes musik är ju kung!

Anonym sa...

åh, hon är jätte snygg :) hon lyckas alltid se så otroligt snygg ut i allt, hur lyckas hon ? håller med josie, tycker nicole har väldigt härligt sångröst ;)

Anonym sa...

så länge du bloggar i alla fall! :D

SOFIE sa...

Hej!

Nu har jag startat en ny blogg pa

http://idagilosangeles.blogspot.com

Kolla garna in den istallet!

Ha det fint! / Sofie

BettY sa...

josie: Aa she's looking lovely! Ska verkligen bli kul att höra hennes skiva:)Hon har en skön röst och hon skulle verkligen passa att vara en artist och uppträdda och sånt. Men det tar nog ett tag nu innana den släpps dock nu när hon ska få barn.
Nathalie: Aa man undrar ju hur hon lyckas egentligen...Hon är naturligt snygg och kan bära upp sina kläder som få kan helt enkelt:)
sara: Ja såklart jag bloggar:)I promise!