onsdag, augusti 15

Nicole tillsammans med Carlos i New York









Nicole ser supersnygg ut här!!Hon fortsätter att se stylish ut:)Hon är inte tjejen som ändrar stil bara för att hon är gravid utan hon fortsätter med samma snygga stil! Och det kommer hon säkert fortsätta ha efter att hon fått barnet också:)
Nicole här med Carlos Lopez som är en av hennes bästa kompisar. Han jobbar på tidningen Teen Vogue.

Enligt National Enquirer så har Nicoles pappa Lionel överraskat Nicole och Joel med ett 2 miljoner dollars townhouse i centrala LA.

"Lionel var överlycklig när han fick veta att Nicole är gravid, och han håller på att leta efter den perfekta gåvan till babyn," säger en insider.

Tidningen rapporterar att innan Nicole och Joel officiellt bekräftade att Nicole väntar barn, så köpte Lionel huset med 3 sovrum och 3 badrum från den föredetta NYPD stjärnan Dennis Franz och hans fru Joanie. Lionel köpte huset för att han ville visa hur stolt han är över Nicole, att hon har hittat kärleken och gör positiva ändringar i sitt liv.
Lionel hade egentligen tänkt att vänta med att överraska paret om huset tills Nicole var närmare födseln, men han var så gripen av hur kärleksfullt Nicole pratade om honom i intervjun med Diane Sawyer att han ringde dom direkt efter intervjun och berättade om hans gåva till dom. En insider säger: "Dom var överväldigade av känslor. Dom alla tre grät av lycka på telefonen. Lionel har sagt flera gånger att han kanske inte var där tillräckligt mycket som förälder för Nicole när hon var liten, så därför tänker han verkligen bli en superbra morfar."

Roligt:)Lionel kommer säkert bli en jättebra morfar!!

>>Spana in dom nya bilderna jag har lagt in HÄR.

>>La in massa fler bilder. Dom åt på Da Silvano ser det ut som.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag älskar klänningen. Hon ser så fab ut i den! Verkligen skitsnygg outfit.

Anonym sa...

vet du vart man kan köpa en kopia av nicoles G.V väaska??

Anonym sa...

anonym: nää tyvärr... har inte kollat upp det. Men sök på google, det borde ju komma upp nåt. Är tveksam om det finns nån bra kopia på den än, eftersom den inte är så gammal. Men I dunno ärlig talat...