onsdag, augusti 29

Nicole Richie och Joel Madden: "The Perfect Match"

The Daily Mantra pratade med en astrolog för att veta om Nicole och Joel verkligen är menade för varandra eller om det kommer bli ett sånt där kort förhållande som är vanligt i Hollywood.
Deras guru Maria säger så här:

"Även fast Nicole har den historian som hon har med både drog och alkohol missbruk så verkar hon ändå vara den som mest står med båda fötterna på jorden i deras förhållande. Nicole är jättebra på att lära sig av sina misstag och verkar se väldigt spirituellt på hur hon lever sitt liv. Joel tillför mycket i detta, och Nicole finner stort välbefinnande i hans passion för musik och för livet."

Med Nicoles sol i Jungfrun och månen i den känsliga kräftan, så kommer hon bli en utmärkt mamma, och kommer inte ha några problem med att varken ta hand om sitt barn eller uppfostra han/hon. Joel kommer bli den stolta pappan, som alltid kommer vilja visa upp sin lilla ögonsten.
Nicole och Joel verkar ha mycket att erbjuda varandra och går jättebra ihop helt enkelt. Vilket bevisar att deras förhållande kommer förmodligen att hålla länge.
Jag hoppas bara att han inte kommer bli förvirrad och känna press på sig, för att han behöver ta så mycket ansvar så snabbt."

Maria kommenterade också om varför Nicole och Joel håller tyst om deras förlovning: "Det är inte ett bra tillfälle att tillkännage eller ta åtaganden i deras privatliv nu. Det är smart om dom väntar till mitten av September eller början av Oktober innan dom tillkännager deras förlovning."

Verkligen många som uttalar sig om Nicole och Joel. Är nog många som tror sig veta mer än vad dom egentligen gör om dom... Men men det här lär ju stämma ändå tror jag! Kan tänka mig att dom kommer vara tillsammans bra många år till eller vad tror ni?

Inga kommentarer: