torsdag, augusti 23

Nicole och Joel väntar nog med bröllopet

Enligt en källa på E! online så kommer Nicole och Joel vänta med att gifta sig tills deras barn har födds. Källan säger: "Hon vill inte att babyn ska växa upp och tro att hon och Joel skyndade sig att gifta sig bara för att hon blev gravid." Efter rykten att dom har förlovat sig under helgen så påstår deras vänner att paret har haft på sig löftesringar sedan i vintras.

Andra anledningar för att vänta med bröllopet? Nicole vill ha mer tid med att planera sitt drömbröllop och vill inte ha klänningar för gravida när hon gifter sig. Hon ska också avtjäna fyra dagar i fängelset inom den kommande månaden.
Så tidningarna får nog vänta tills Nicole och Joels baby är född innan dom kan fylla deras tidningar med "exklusiva" bröllops bilder.

Tycker det är bra att dom väntar. För varför ha så bråttom liksom? Dom har ju inte ens dejtat ett år än. Bättre att vänta några år och lära känna varandra lite mer?!
Eller vad säger ni??

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker dom gör helt rätt i att vänta. Förstår att Nicole inte vill ha en bröllopsklänning för gravida faktiskt. Visst är det fint att vara med barn, men jag förstår henne. Sedan skulle det bli ganska stressigt för dem att planera ett helt bröllop på så kort tid, innan babyn är född liksom.

BettY sa...

josie: jaa precis! Om några år så kan ju deras barn vara med också:)Det är ju lite roligare också!