tisdag, augusti 28

Nicole vill föda naturligt

Nicole gör allt för att hålla sig borta ifrån drogerna så hon kommer inte ens ta nåt smärtstillande när hon ska föda.
En källa säger till Star magazine:

"Nicole har varit jätte noga med att hålla sig borta ifrån drogerna sedan hon fick veta att hon är gravid. Nicole har gjort misstag förr, men hon vill inte att hennes barn ska behöva lida av dom."


"Hon har blivit extremt strikt med vad hon stoppar i sig. Hon skulle ALDRIG ta nånting som skulle skada barnet på nåt sätt."

"Hon är en person som lätt blir beroende av saker. Hon vet att om hon tillåter sig själv ett smärtstillande piller så är chansen stor att hon faller dit igen."

"Nicole hoppas att hon slipper ta smärtstillande när hon ska föda. Hon känner att om hon kan gå igenom det utan droger så kan hon klara vad som helst."

Bra att Nicole verkligen tar sin egen och hennes barns hälsa på allvar! Förstår att hon vill hålla sig så långt borta som möjligt ifrån drogerna eftersom det säkert skulle vara lätt för henne att falla dit igen då hon har en bakgrund som missbrukare.
Men men, we just wait and see then. Om hon väljer naturligt eller kejsarsnitt?! Vanligast bland Hollywoodstjärnorna verkar ju vara kejsarsnitt iallafall. Men det är ju bra om man kan föda naturligt!

Inga kommentarer: