lördag, april 7

Fakta om The Simple Life



























Första säsongen av The Simple Life så bodde Paris och Nicole på en gård i Arkansas. Showen hade premiär den 2 December 2003 och första avsnittet sågs av 13 miljoner tittare. Andra avsnittet sågs av 200.000 fler.
Eftersom serien blev så populär så lade FOX till två extra avsnitt och ett reunion avsnitt, där Paris och Nicole fick chans att träffa familjen dom bodde hos ännu en gång och säsongen diskuterades live i en tv-studio där publiken fick chans att ställa frågor till dom.
Eftersom serien blev så populär så var det självklart för FOX att beställa in ännu en säsong av serien.
>>DVD släpptes den 20 Januari 2004.

Framsidan av DVD omslaget är en parodi av American Gothic.



























I andra säsongen så gav sig Paris och Nicole ut på en Road Trip. Säsongen började visas sommaren 2004. De körde runt i en rosa bil i USA med en husvagn släpandes efter sig. Dom fick bl.a fånga fisk, vara städare på ett nudist hotell och göra korv. Premiär avsnittet sågs av 9,8 miljoner tittare och det fick stora rubriker då Paris ramlade av en häst i ett av avsnitten. FOX var snabba att medela att programmet skulle på en tredje säsong. Den 17 November visades ett special avsnitt som hette: "The Simple Life-The Suff We Weren't Allowed To Show,"där man fick se klipp som hade blivit borttagna.
>>DVD släpptes den 2 November 2004.
>>Ett Soundtrack för denna säsong släpptes också.

Framsidan av DVD omslaget är en parodi av Easy Rider.



























Den tredje säsongen handlade om att Paris och Nicole skulle testa på olika jobb på östkusten av USA. Dom åkte till dom olika platserna i en Greyhound buss. Serien började spelas in den 27 Oktober och första avsnittet hade premiär den 26 Januari 2005. Dom fick bl.a jobba på en begravningsbyrå, vilket skapade stor uppståndelse då tjejerna råkade tappa en urna med aska i och dom sög upp det med dammsugaren när dom skulle städa upp det. Men en av producenterna för showen sa senare att det inte var någon aska i urnan utan allt var planerat bara för att det skulle bli en rolig grej.
Tredje säsongen drog inte lika många tittare som dom tidigare två.
Kort efter att denna säsong var färdiginspelad, så blev de osams och det dröjde ett bra tag innan dom blev vänner igen.
>>DVD släpptes den 14 Mars 2006



























Fjärde säsongen handlade om att Paris och Nicole skulle hoppa in som fruar i olika familjer i LA. Ena dagen så hoppade Paris in som fru i en familj och nästa dag så hoppade Nicole in som fru i samma familj. Sen skulle familjerna bestämma vem dom tyckte hade gjort bäst ifrån sig.
Man fick även se lite mer av Paris och Nicoles privatliv i denna säsong. Flera av deras vänner och familj syntes till i avsnitten lite då och då. Nu hade dom även tillgång till deras kreditkort och mobiltelefoner eftersom dom var i deras hemstad LA, detta hade dom inte tillgång till i tidigare säsonger.
Första avsnittet hade permiär den 4 Juni 2006 och visades nu på E! istället för på FOX. Första avsnittet drog bara 1,3 miljoner tittare, som skulle ha varit jätte lite om det hade visats på FOX. Men detta var faktiskt jätte höga tittarsiffror för E!
Eftersom Paris och Nicole inte hade gjort upp än i denna säsong så filmade ju dom allting på varsitt håll. Men i sista avsnittet så slutade det med att dom båda konfronterades med varandra och efter det så stod det: "To be continued...next season."
>>DVD släpptes den 26 December 2006.



























I den femte säsongen, som ännu inte har visats ännu så ska Paris och Nicole vara rådgivare på olika läger. Det kommer vara fem stycken olika: Hälso läger, skönhetstävlingsläger, par läger, överlevnadsläger och Drama läger.
Säsongen spelades in i Mars 2007 i Malibu.
Nu när Nicole och Paris är vänner igen så spelade dom in denna säsong tillsammans igen.
Detta sägs dock vara den sista säsongen då deras kontrakt går ut nu efter att femte säsongen är avklarad. Men det finns ju alltid förhoppningar om att dom skriver på för några säsonger till. Det beror nog på tittarsiffrorna och om Paris och Nicole verkligen vill fortsätta med detta.
>>Denna säsong har premiär Måndagen den 28 Maj 2007 på E!

Inga kommentarer: