söndag, april 29

Nicole på Australia Video Music Awards 2007 Röda Mattan






Nu har det äntligen kommit lite fler bilder:)Nicole ser strålande ut!Vilken klänning!!Den var verkligen jättefin på henne!Ser ut som en klänning som Rachel Zoe skulle kunna ha på sig tycker jag, själva modellen å så. Kommer bli mycket uppdateringar under dagen nu:)Fler bilder och förhoppnigsvis videoklipp kommer det att bli!

>>Update:Lade in tre stycken nya bilder:)

7 kommentarer:

Anonym sa...

hennes klänning var underbar! <3

Anonym sa...

Ja den var faktiskt grym och hellångt passar hon verkligen i. kram

Anonym sa...

Jaa åh den var jätte fin!

Anonym sa...

håller med att klänningen var supersnygg. spännande rygg och det skimrande tyget var en lyckad kombination. hennes nya stylister gör ett bra jobb. de verkar jobba mer anonymt än rachel, hon hängde ju i hasorna på nicole och de andra jämt.

Anonym sa...

lilla my:aaa visst var den:)Läste nånstans att det är en Gucci, jag tror det stämmer. Christina Ehrlich är Nicoles nya stylist. Hon jobbar verkligen mer anonymt än Rachel, det håller jag med om!Men jag tycker inte man har sett Rachel så mycket den senaste tiden heller, för hon är ju ändå stylist till Lindsay fortfarande...Kanske börjat jobba mer anonymt den senare tiden bara eller så.

Anonym sa...

rachel och tamara mellon från jimmy choo ska visst försöka blåsa liv i modehuset halston så jag antar att det är där rachel håller till nu för tiden

BettY sa...

lilla my:aaa justde ja, det har jag läst om. Hon satsar väl fullt ut på det nu då...