tisdag, april 24

Skvaller om Nicole Richie

Detta är en artikel ifrån Star Magazine, som jag inte alls tror på. Detta tror jag helt klart är påhittat...Jag tror knappast på att Nicole fortfarande skulle vara kär i DJ AM, hon är ju med Joel nu och verkar riktigt lycklig med han. Sen att Nicole skulle sitta och skriva elaka sms tillsammans med Lindsay verkar ju inte så troligt heller eftersom dom sällan träffas nuförtiden. Men jag tänkte att jag kunde posta det här iallafall eftersom det har med Nicole att göra...

Är Nicole Richie fortfarande kär i DJ AM? Det verkar som det efter att The Simple Life stjärnan hamnade i bråk med DJ AM's ex, modellen Lauren Hastings via hennes blackberry. En källa säger till Star att Nicole är extremt svartsjuk på den sexiga Cry me a River tjejen.

I måndags natt, den 16 April så var Nicole på en nattklubb tillsammans med Lindsay Lohan som smsade Lauren och Nicole satt brevid och gjorde likadant, enligt källan. "Nicole skrev bl.a att Lauren var en desperat, tjock bitch."

"Av någon anledning så tror Nicole att hon kan påverka Lauren när hon skriver såna saker, men det betyder inget för henne. Lauren är en professionell modell. Det där är bara så high school," tillägger källan.

Efter att DJ AM aka Adam Goldstein dumpade Nicole förra året så har han dejtat den 22-åriga blonda modellen, som inte Nicole gillade.

"När Nicole firade sin 25-årsdag förra året i September på en klubb i Hollywood, så blev hon jätte irriterad när hon såg Lauren. Hon bad genast security vakterna att kolla igenom hela stället och bad dom att inte låta henne komma in på partyt," säger källan.

Medans Lauren fortfarande finns på DJ AM's Myspace sida som hans vän så har Nicole sedan länge varit borta från hans lista.


Lindsay verkar också ha nånting emot henne då hon stal kläder från Lauren för över 10.000 dollar som hon fått från designers för modelljobb hon har gjort. Detta var när Lauren var borta och modellade. När Lauren sen kom hem och märkte att många av hennes kläder var borta så flippade hon ut enligt källan.

Hon började senare smsa Lindsay och bad om att Lindsay skulle lämna tillbaka alla hennes kläder och det var då som bråket startade via blackberryn. Lauren hotade med att gå till polisen och gå ut i pressen, enligt en källa.
När Lindsay fick dessa sms så skrattade hon tydligen. Lindsay påstod att Lauren inte visste vad hon snackade om. Enligt Lindsay så snodde hon inte Laurens kläder utan kläderna tillhörde egentligen Lindsay.

Under detta tillfälle så var Lindsay på nattklubben Hyde i LA tillsammans med Nicole Richie och DJ Samantha Ronson. Lindsay skickade tydligen runt sin Blackberry till dom och dom alla skrattade. Lindsay skrev också att Lauren var en tjock bitch och Nicole hoppade också in och började skriva att Lindsay skulle lämna tillbaka kläderna efter att dom klippt sönder dom.

"Nicole skrev att hon och Lindsay skulle klippa hål i Laurens jeans för att Lauren var så tjock och hennes jeans passade inte," enligt källan. "Sen skrev Nicole att om Lauren skulle gå till polisen så skulle hon få ångra det!" säger våran insider.

Hehe...Jag tycker det är komiskt. Vad får dom allt ifrån egentligen? Jag tror inte ett skvatt på vad som står här. Någon fantasifull kändisjournalist som har kommit på allting tror jag, definitivt!

Inga kommentarer: