söndag, april 1

Paris söker sig till Nicole för support

Paris Hilton har det lite jobbigt just nu eftersom hon ska vara i rätten denna månad för att hon har kört med ett indraget körkort. Därför söker hon support hos bästa vännen Nicole.
Den 17 April ska Paris vara i rätten och hon riskerar fängelse i upp till 90 dagar.

En källa har sagt till Daily Star: "Nicole vet exakt vad Paris går igenom just nu. Nicole blev ju arresterad förra året. Hon är en av många av Paris kompisar som gör allt dom kan för att muntra upp Paris."

Paris fick indraget körkort förra året i September för att ha kört med alkohol i blodet. Men hon satte sig ändå bakom ratten i Februari i år och då åkte hon fast för att hon alltså körde med ett körkort som var indraget. Hennes rep. Elliot Mintz sa i ett uttalande att Paris visste inte att hennes körkort hade blivit indraget.
Han tillade att situationen har övertagits av Paris advokat.

Så både Paris och Nicole ska infinna sig i rätten denna månad. Båda riskerar ju fängelse. Men jag tror risken är liten att någon av dom åker in faktiskt. Hehe, kan ni tänka er Paris och Nicole sitta inne?Jag har väldigt svårt att tänka mig det. Dom bara sitter där bakom gallret liksom, det blir ingen shopping eller festande då. Dom skulle ju bli galna haha!!
Jag hoppas dom har en riktigt bra advokat iallafall!

Inga kommentarer: