onsdag, april 18

Nicole kanske ska gå på MTV Australia Video Music Awards 2007

Den 27 April så ska tydligen Nicole åka ner till Australien tillsammans med pojkvännen Joel Madden, hans brorsa Benji och hans flickvän Sophie Monk.
Sophie som är förlovad med Joels Brorsa Benji, kommer att göra intervjuer på röda mattan, (Sophie är ju ifrån Australien och är även rätt känd där.) Joel och Benji kommer att vara värdar för själva showen. Denna gala är den 29 April. Nicole kommer med största sannolikhet också vara där.
Nicole planerar att stanna kvar i Australien i 7 dagar efter galan för lite semester.

Det sägs också att Nicole ska besöka modeveckan i Australien som pågår samtidigt som hon är där,(skrev det i ett tidigare inlägg.) Att hon har blivit erbjuden att vara VIP gäst och sitta på första raden på modevisningarna, men för ett visst pris isåfall.

Så vi får se hur det blir med det där!Men det verkar iallafall säkert att hon kommer gå på Australia Video Music Awards. Sen får man se hur det blir med modevisningarna, men jag förmodar att hon kommer att gå på det också.

>>Lite skvaller: När Nicole var på ett T-mobile party i fredags i LA så var hennes ex Brody Jenner där. Men Nicole ignorerade honom helt. "Hon låsades som hon inte kände honom alls," enligt en källa.

>>HÄR kan man se omslaget av Blender Magazine med Joel Madden på framsidan. Han står och försöker se cool ut, och har en kamphund framför sig som ser ut att ha lust att attackera en hehe...

Inga kommentarer: