onsdag, maj 30

National Enquirer tror att Nicole är med barn!!

Jag småskrattade lite när jag läste detta. Knappast att Nicole är med barn, haha!!Dom har verkligen inget bättre att skriva om antar jag...
HÄR kan man läsa det.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Helt ärligt så var det det första jag tänkte när jag såg dom bilderna. Men sen tänkte jag att det inte kan va möjligt..

Anonym sa...

Hej! Jag är en tjej på 13 års åldern. Jag älskar Nicole och jag vill typ bli precis som henne. Skulle inte du kunna skriva lite om hur hon är asså t.ex. hennes personlighet är och klädstil asså vad den heter om den har nåt specielt namn nää men asså sånna saker.

Anonym sa...

Tänk om hon är gravid.. :P
Tror inte det alltså men ändå!

BettY sa...

anonym:hehe lite svårt det där. Jag känner ju inte henne, har ju bara sett henne i intervjuer och på The Simple Life, så det är lite svårt att veta exakt hur hon är privat. Men jag antar att hon är en väldigt glad tjej, som inte tar sig själv på så stort allvar. Hon är ganska skämtsam av sig alltså. Lite svårt att skriva nå mer eftersom jag inte känner henne. Kan gärna beskriva hennes stil i något inlägg senare här på bloggen. Men jag tycker inte att du ska försöka bli som henne. Var dig själv!Tråkigt om alla vore likadana...Nicole är speciell på sitt sätt och jag är säker på att du är speciell på ditt eget sätt, utan att behöva låsas vara som någon annan. Vi är alla unika!