torsdag, maj 31

Nicole som gäst redaktör på WhoWhatWearDaily


WhoWhatWearDaily är en style sida på nätet. Nicole fick välja ut sina favoriter, och dom ser du på bilderna ovan. Klicka på bilderna för att se dom i ett större format.

Inte för att vi är vetenskapsmän eller nåt, men vår personliga studering av kändisar och deras stil så är det klart och tydligt att Nicole ligger längst fram på listan över kändisar som sätter mest trender. Här några exempel: Hon gjorde superstora brillor populära igen, scarfar runt huvudet har också kommi tillbaka (speciellt vintage Pucci och Hermés), och när hon började att använda kedjan som finns på Chanel väskor som armband, så började smyckes företag direkt att producera liknande armband. Så eftersom Nicole ligger så före när det gäller mode och supportar våran sida så tyckte vi att det var perfekt att ha Nicole som gäst redaktör här.

Nicole blev genast engagerad i hennes uppdrag som gäst redaktör och kom genast till vårt kontor för att välja ut sina favoriter. Klädd i en vit Sportmax t-shirt, mörk gråa Tsubi jeans, Christian Louboutin skor (dom som syns på bilden ovan), och en svart hatt. Nicole kollade igenom massa bilder, böcker med utklipp i och produkter för att samla ihop sina måste-ha grejer för sommaren.

1. Badkläder
Nicole valde badkläder ifrån Eres. Färgen kallas Mambo och överdelen kostar 177 dollar och underdelen 174 dollar.

2. Smycken
Nicole väljer ofta smycken som är vintage, för att det är mer unikt. Men hittade iallafall detta guld halsband, och lade märke till hur likt det är ett smycke som hon redan har. "Stephen Dweck Turquoise Necklace" från Veracruz Kollektionen. Det kostar 945 dollar på neimanmarcus.com.

3. Skor
När det kommer till skor så väljer Nicole oftast ett par Christian Louboutin. Dessa skor är väldigt populära och chansen att hitta dom på nätet är väldigt liten. Kanske på net-a-porter.com, annars på Christian Louboutins egna butiker. Dom kostar 710 dollar.

4. Solbrillor
Dessa rosa vintage solglasögon hittade Nicole på The Way We Wore. Det finns liknande solbrillor på thewaywewore.com. Dom kostar 65 dollar.

5. Skönhet
Nicole bär sällan smink på sig privat, så det blir dessa nagelack istället. Dom kommer från Essie och färgerna heter Bordeaux och Baby's Breath. Dom kostar 8 dollar och finns på essie.com.

6. Jeans
För ett par jeans som är lite mer utsvängda så valde Nicole dessa som heter the Levi's Vintage Clothing 1966 646 Jeans. Dom har gjorts på nytt från en gammal modell, och hon gillade just denna färg som man ser på bilden. Dom kostar 285 dollar på levis.com.

7. Tröja
Nicole älskar Chanel och valde denna randiga tröja ifrån deras vår Kollektion 2007. Pris sätts efter förfrågan och på chanel.com kan man se var närmsta butik ligger.

8. Väska
Innan Nicole hittar en ny favoritväska så håller hon sig till sina gamla favoriter såsom denna snygga turkosa Hermés Birkin bag. Pris sätts efter förfrågan, på hermes.com kan man se var närmsta butik ligger.

Tycker Nicole valde ut mycket snygga grejer. Skulle inte tacka nej till något,(eller jeansen var inte så snygga tycker jag faktiskt, gillar inte jeans med hög midja.) Skorna och väskan var såå snygga!!Men jag funderar faktiskt på att köpa dom där nagelacken som hon valde ut. Dom är ju inte så dyra och jag gillade färgerna. Rött är alltid snyggt att ha och vitt känns fräsht att ha sen i sommar.

Inga kommentarer: