måndag, maj 21

Nicole och Joel sägs vara förlovade och ska inom kort gifta sig

Det ryktas om att Nicole Richie och pojkvännen Joel Madden är förlovade och deras advokater sägs komma ut med detaljer angående deras prenup. Enligt OK! magazine så planerar dom att gifta sig inom några månader.

"Dom började dejta i November förra året, men Nicole Richie och Joel Madden håller redan på att skriva deras prenup.
Nicole 25, och Joel 28, är officiellt förlovade, trots deras förnekande i pressen. Deras bröllop kommer förmodligen att äga rum inom loppet av några månader. Lagliga rep. för Nicole och Joel, som egentligen heter Joel Combs (Madden är hans mammas namn,) började jobba med deras prenup i mitten av April. När det är färdigt så kommer det att täcka allting, ifall det skulle bli en skilsmässa alltså så är det väldigt bra att dom har gjort detta."

Jag tycker det är lite väl tidigt att planera sånt här. Dom har ju ändå bara varit tillsammans i typ ett halvår. Jag förstår inte varför alla har så bråttom att gifta sig i Hollywood. Varför kan dom bara inte vänta några år?Inte konstigt att dom flesta äktenskapen slutar i skilsmässa när dom gifter sig sådär snabbt. Man måste ju verkligen ha lärt känna varandra innan man tar ett sådant stort beslut tycker jag. Men visst, Nicole och Joel kanske är ett undantag. Men är dom lyckliga så är dom. Jag hoppas det håller mellan dom i några år iallafall...

1 kommentar:

Anonym sa...

kul för dom! hoppas det håller bara :)