lördag, maj 5

Nicole och Joel på flygplatsen i Australien




Här sitter Nicole och skriver på sin Blackberry på en flygplats i Australien. Hon är tydligen på väg hem nu tillsammans med Joel. Jag undrar om hon har fått reda på att Paris har fått fängelse...45 dagar blir det för Paris. Har svårt att tänka mig Paris i ett fängelse tillsammans med massa brottslingar och ha på sig en overall dag ut och dag in. Blir bara en timme per dag också som hon får träna, snacka i mobilen och duscha. Men det svåraste måste nog vara att vara inlåst. Tänk och sitta där liksom...
Blir inget partande för Paris på ett bra tag alltså. Kul att spendera typ halva sommaren i ett fängelse. Men förhoppnigsvis så lär sig Paris nånting av detta!Att oavsett om du är rik och känd så behandlas du inte annorlunda inför lagen eller kan komma undan. Hon får se till att sköta sig och inte köra påverkad i fortsättningen och med indraget körkort. Får hoppas att det går bättre för Nicole i rätten sen!Tänk om hon också skulle få fängelse... Men förhoppningsvis så får hon inte det.

>>Update: Lade in lite fler bilder!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad har Nicole gjort nuigen?

Anonym sa...

hedvig:hon har kört påverkad av marujiana och tagit det starka smärstillande medlet vicodin. Hon körde även på fel sida av vägen.

Anonym sa...

Jag älskar hennes solglasögon! Dom är så fina .. :D