onsdag, maj 30

Video-Nicole får manikyr och pedikyr

>>HÄR kan man se ännu en video ifrån x17online.com. Inte så kul att se precis, hon sitter bara där...Förstår inte att paparazzina kan vara så desperata på att få en bild och stå å filma henne när hon bara sitter still och får manikyr och pedikyr. Okej när hon kommer ut därifrån men så mycket kan inte bilderna vara värda när hon bara sitter där.
Man undrar ibland hur det funkar det där med paparazzina. För när det är många paparazzis efter någon kändis så betyder det ju att bilderna är eftertraktade av tidningar och så. Paparazzina kan alltså tjäna en hacka på att sälja bilderna till tidningarna. Men när det är sådär många paparazzis som fotar samtidigt så blir han ju inte ensam om bilden så då gäller det att vara först med att skicka bilderna till fotoagenturerna som dom jobbar för, så att dom kan sälja dom till tidningar och sånt.

Nicole måste vara rätt eftertraktad iallafall!Det är ju bara bra för då får vi ju se en massa bilder på henne:)Men jag menar bara generellt när det gäller kändisar, vissa situationer är liksom inte så nödvändiga att fota helt enkelt.
Ibland undrar jag bara hur desperata paparazzina kan vara egentligen. Men samtidigt förstår man ju att dom också måste få ihop lite pengar att leva för. Att vara en paparazzi är ett ganska konstigt yrke egentligen, men det kan säkert vara spännande också. Har sett lite paparazzi dokumentärer och det är rätt kul att se hur dom jobbar.

Inga kommentarer: