söndag, september 23

Annat: Film-Underbar Älskade

Jag såg Underbara Älskade häromdagen för andra gången faktiskt. Tycker det är en väldigt bra film! Jag är inte ett så stort fan av svenska filmer precis, men det finns några få som jag tycker är riktigt bra och det här är en av dom.
Mycket har att göra med dom bra skådisarna också. Michael Nygvist är nog en av dom bästa svenska skådisar vi har, han har gjort många bra filmer. Anastasios Soulis (coolt namn) spelade också bra! Han och Michael har ju spelat mot varandra tidigare också i hem ljuva hem. Ni kanske kommer ihåg honom också som den lilla killen i Den bästa Sommaren?!hehe:)

Men iallafall... Filmen är väldigt sorglig och nedstämd, det är mycket känslor och man får se hur dom hanterar sorgen efter bortgången av två familjemedlemmar. Den är fint filmad också och de är fina miljöer. Den utspelar ju sig på sommaren så dom har verkligen fångat den vackra svenska sommaren.
Kan absolut rekomendera den här filmen! Men förvänta er inte att det händer en massa utan det är en ganska tystsam men samtidigt vacker film. Den känns väldigt äkta och den får en att tänka till, att livet kan ta en tvär vändning ibland men att man måste lära sig att ta sig igenom det och gå vidare.

Den får en stark fyra av fem.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Oj så pass? Värt att kolla in med andra ord :)

Anonym sa...

Bra, men sorglig som sagt.

Hedvig sa...

Den är bra! :)