onsdag, september 19

Joel pratar om Nicole på Ryan Seacrest's Radio Show





Joel kunde inte dölja sin lycka när han och brorsan var på Ryan Seacrest's radioshow häromdagen i LA. Joel sa till Ryan om Nicoles graviditet: "Det är så spännande! Vi ser båda fram emot det här. Det är det bästa som någonsin har hänt oss. Det är fantastiskt!"
Även fast inte Nicole och Joel vet om dom ska få en pojke eller flicka så har dom lite svårt med hur dom ska tilltala babyn i Nicoles mage. "Just nu är det 'den'," säger han och tillägger: "Det låter ju också fel. Vi kallar den babyn bara. När vi pratar med den så säger vi du."

Joel kommenterade även om giftemål, han säger: "Såklart vi kommer gifta oss, men det blir nån gång i framtiden. Vi får liksom se hur det blir. Just nu är våran första prioritet våran familj och babyn. Det är allt vi tänker på. Vi är kära och riktigt lyckliga!"

Joel sa även att babyn sparkar mycket och dom håller på att göra allting redo inför babyn ankomst. Dom har köpt lite leksaker och en barnvagn bl.a.

Brorsan Benji är imponerad över paret, han säger: "Det går riktigt bra för dom! Dom vet alltid i vilket stadium dom är i."

Förstår att dom vill vänta med giftemål. Men det är lite typiskt Hollywood det där, att man ska gifta sig så snabbt som möjligt. Folk tycker typ att det är konstigt om man inte gifter sig på en gång...
Tror dom kommer bli jättebra föräldrar:)

>>Hör intervjun HÄR.

>>La in lite bilder också:)Coola solbrillor!Älskar såna där Ray Ban.

Inga kommentarer: