söndag, september 16

Nicole och Joel bråkar enligt Star magazine

Star kommer alltid på massa storys om Nicole och här är ännu en:

Det har ryktas ett tag nu att Nicole och Joel funderar på att flytta till New York. Under deras senaste resa till NY tillsammans så kollade dom på några lägenheter. Och enligt Star så pressar Joel Nicole att dom ska flytta dit nu, men Nicole vill stanna i LA.

"Nicole hatar New York och kommer alltid göra det," säger en källa till tidningen. "Hon älskar sin hemstad LA och är en typisk 'LA girl'. Hon älskar solen, att köra bil och hennes familj. Hon skulle inte få det i New York, där vintern är lång och där stjärnorna måste ha chaufförer för att komma nånstans, och hon har inga släktingar där heller."

Joel tycker tydligen helt annorlunda.

"Det har alltid varit hans dröm att ha ett stort loft i New York City," enligt källan.

"Om dom flyttade till NY så skulle dom komma närmare Joels familj också, men mycket längre ifrån Nicoles. Enligt källan så har det här fått Nicole att ändra uppfattning om deras förhållande."

"Det här har verkligen fått Nicole att vakna upp. Hon är i femte månaden och lär sig mer och mer om Joels andra sidor. Att han t.ex. är väldig envis när det kommer till saker som han verkligen bryr sig om."

"Medans Joel fortsätter att leta efter det perfekta hemmet, så har Nicole gjort det klart för honom att om han köper nånting, så kommer hon inte bo där utan ta in på ett hotell.
Det här har gjort att det har blivit spänt mellan dom och deras förhållande är kanske inte så prefekt som man kunde tro."

Jag tror inte på det här!Rent skitsnack! Star kommer alltid på såna här storys, det är det som deras tidning går ut på att komma på en massa bullshit om olika kändisar. I ani't gonna buy that...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Definitivt bullshit. Skulle Nicole hata New York? Lol! Skulle inte tro det va. Vilken skittidning det där verkar vara. Hittar bara på en massa dryga stories som inte alls stämmer.

Anonym sa...

Jag hoppas verkligen att det är sant... Hoppas, hoppas, hoppas! Nicole är en jävla fjortis och Joel är alldeles för cool för henne.

BettY sa...

josie: Aa jag håller med, det är en riktigt skittidning!
Jenny; Haha, fjortis?varför tycker du det?

Anonym sa...

Jag tycker att Nicole verkligen passar in i Good Charlottes låt "Lifestyles of the rich and the famous" så han borde skämmas över att han gjort den låten o sen är tillsammans med henne. Jag älskar GC o speciellt Joel (fjortis kärlek) så egentligen borde han vara med mig, haha ;)

Anonym sa...

Jo, men precis som du säger Jenny så är du fjortisförälskad medans Nicole har den riktiga mannen. Hon har ju lyckats med mer än dig så klaga ej.