söndag, juni 17

Mer om Nicoles graviditet

Denna person skriver för en kändis bebis blogg och har kontakter i industrin och postade denna kommentar.

"Japp, jag snackade med en kompis till Joel. Hon är lite över sjunde veckan, men mindre än 12. Dom ville inte vara så specifika för dom vill inte avslöja vilket datum hon ska föda. Joel och Nicole kommer inte att bekräfta nånting förens hon är i 12 veckan eller mer. Barnet var inte helt oplanerat, dom är i ett seriöst förhållande och vill definitivt gifta sig så småningom. Nicole tyckte att det var en bra tid att bli gravid nu, för hennes rättegång kommer äga rum snart och hon vill bevisa att hon är 100% ren. Men anledningen till att hon blev gravid var ju inte för att komma ut från fängelset. Utan hon och Joel är väldigt lyckliga tillsammans! Varje gång jag snackar med honom, så låter han mindre och mindre som den punk rebell han en gång var, och mer som en familjeman."

Om detta rykte inte var sant så hade ju Nicoles rep. förnekat det för länge sen. Nu kommer det mer och mer fram att Nicole faktiskt är gravid. Men vi får vänta och se i några månader till om hon kommer att bekräfta det tillslut, eller så kommer man förmodligen börja se det mer och mer på hennes mage. Roligt för Nicole iallafall:)Men jag har fortfarande lite svårt att tänka mig Nicole med en baby!!Det är ett stort steg verkligen, hennes liv kommer att bli annorlunda...
Babyn kommer säkert bli en liten sötnos iallafall:)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Va roligt :)

Här är en intervju ifall du vill kolla, du kanske har sett den eller postat den förut men ja! ;D

http://www.dailymotion.com/relevance/search/nicole%20richie%20jkimmel/video/x2ai0g_nrichiekimmelp1avi?from=rss

Älskar din blogg btw!

BettY sa...

anonym: Kunde tyvärr inte se videon, stod att det var error. Men förmodligen har jag sett intervjun redan:)Men tack ändå!

Anonym sa...

Har hört rykten om att hon skulle vara gravid tidigare men aldrig vetat om det varit sant eller inte men det verkar ju så. Kul! Håller med dig, det kommer vara annorlunda att se Nicole med en bebis :)

Anonym sa...

Omg, så det kanske är sant då! Vad roligt :) Men det kommer minst sagt kännas annorlunda att se Nic med en liten bebis!

Anonym sa...

hur 17 har hon lyckats bli gravid tänker jag... det måste va fysiskt omöjligt med tanke på hur underviktig hon är...

men å andra sidan kan poshspice så kan väl nicole....

jag väntar med spänning

bra blogg btw =)=)=)