lördag, juni 16

Nicole förlovad och gravid?

Det går massa rykten just nu att Nicole är gravid, och Page Six verkar säkra på sin sak. Nu rapporteras det i New York Post i skvaller delen att Nicole är Förlovad också till babyns pappa Joel Madden.
"Nu när Nicole är gravid, så har hon förlovat sig också. Den lilla "Simple Life" stjärnan och hennes pojkvän Joel Madden dök upp på YSL Pool Party to benefit Center Dance Arts på Beverly Hills hotellet i Torsdags kväll. Hon bar en stor diamant ring. "Det var en stor ring med massa diamanter på," säger våran källa. Nicole ville inte kommentera om ringen. Joel var väldigt uppmärksam runt henne och hade armen runt henne hela kvällen och frågade henne ofta om hon var okej. Paret åt upp allting på deras tallrikar. Maten som serverades var sallad, hummer och lamm men dom tackade nej till någon alkohol. Vilket måste ha varit första gången, säger vår insider."

Det blir mer och mer tydligt att Nicole faktiskt är gravid. För Nicole tackar väl sällan nej till lite alkohol? Vad bra att hon åt upp maten också... Joel verkar hålla ett extra öga på henne iallafall, det är bra!

Inga kommentarer: