fredag, juni 15

Nicole's sms till Lauren Hasting


Lindsay Lohan stal tydligen en massa kläder ifrån modell kompisen Lauren Hasting. Nu försöker Lauren bevisa att Lindsay är skyldig. Men Nicole försvarade Lindsay och skickade detta medelande som du kan läsa ovan. Hon skickade det ifrån Lindsays Blackberry.
Lauren Hasting som hon heter började tydligen att dejta Nicoles ex DJ AM ett tag förut också efter att dom hade gjort slut. Det kanske är därför som Nicole inte gillar henne och kom till Lindsays försvar.
Det finns även en video på när Lauren snackar om att hennes kläder stals av Lindsay och hon läser även upp medelandet som Nicole skickade till henne ifrån Lindsays mobil. Klippet kan du se HÄR.

Jag tror mycket väl att Nicole kan ha skickat det här faktiskt. Hon måste ha varit jäkligt arg. Men det här var inte nyligen precis. Tror det var förra året nångång om jag inte har helt fel...
Men lite överdrivet av Lauren att sitta och förklara i en video sådär. Det är som om hon vill ha publicitet själv bara. Hon har säkert gjort det till en större grej än vad det egentligen är...Eller vad tror ni?

3 kommentarer:

Anonym sa...

HAHAHAHAH! Omg :P Jag tror definitivt att Nicole kan ha skrivit det där. Mycket möjligt!

BettY sa...

Josie: aaa visst tror man det!!Kan verkligen tänka mig att hon har skrivit det hehe...Nicole can get really pissed off sometimes haha!!

Anonym sa...

Haha klockrent! Typiskt Nicole :)