söndag, juni 10

Nicole partar i New York medans Paris håller på att kollapsa i LA

Paris Hilton vaknade i fängelset idag och kommer att genomgå grundliga mediciniska och psykiska undersökningar, för att se hur hon mår mentalt och känslomässigt. Nicole Richie däremot har varit i New York den senaste veckan och hängt på innestället Aspen med en massa vänner, sångaren Lily Allen syntes till också. Några andra som snabbt gjorde dom sällskap var bl.a modellerna Bridget Hall och Jaime Rishar rapporterar E!
Nicole var tydligen på gott humör och hon snackade glatt med sina vänner och dom som jobbade på Aspen. "Dom beställde en massa mat och hade det så trevligt som dom bara kunde. Dom lämnade stället strax efter midnatt, efter att dom beställt in andra rundan av Aspens specialitet Brison Sliders."

Nicole höll sig sober hela kvällen och drack bara vatten och Diet Coke.
Nicole har ju en DUI (driving under influence) dom under bältet och förbereder sig nu inför konsekvenserna efter hennes arrestering 2006 då hon åkte fast för att ha rökt marujiana och kört på fel sidan av vägen och tagit det smärtstillande medlet Vicodin.

Den Kaliforniska lagen säger att om man har åkt fast två gånger för DUI under loppet av tio år så kan man få fängelse i upp till 90 dagar till ett år.
Nu när Paris är bakom gallret så tror vi att det inte ser så bra ut för lilla Nicole.

Paris sitter just nu inne på Twin Towers i nedersta delen av LA, känt för den omfattande läkarvården.
Det har rapporterats att Paris kommer att stanna där hela helgen minst.

Paris kom till rätten i fredags i handbojor. När hon kom in i rättsalen så såg hon ovårdad ut och grät. Paris hade på sig en grå mjukiströja till ett par lösa byxor och hade inget smink på sig. Paris grät genom hela rättegången, och det fick dom i rättsalen att undra hur hon egentligen mådde.

FOX News Greta Van Susteran som var där säger att Paris mår definitivt riktigt dåligt, och om Paris hade dykt upp utanför Greta's dörr så hade hon tagit henne till doktorn omedelbart.

Jag tycker verkligen synd om Paris. Hon har verkligen fått ett för hårt straff. Även om det hon gjorde var fel, så förtjänar hon absolut att bli behandlad som alla andra och få sitt straff, men sådär hårt straff?jag förstår inte varför... Flera personer har sagt att Paris har fått ett ovanligt hårt straff och det håller jag med om. Här i Sverige skulle hon fått lite böter bara. Jag tycker deras lagar är lite väl hårda. Jag hoppas att det inte kommer gå lika illa för Nicole. Men hon har ju större chans att få ett hårdare straff än Paris eftersom hon har åkt fast en gång förut.
Hur ska det gå för dessa unga Hollywood tjejer egentligen?Först Paris och snart blir det Nicole och Lindsay. Dom råkar verkligen ut för en hel del alltså. Men jag hoppas att dom ser det som en viktig läxa och att dom inte gör det igen.

>>Btw Nicole drack bara cola och vatten när hon var ute. Ännu en anledning att tro att Nicole är gravid...

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag tycker också synd om Paris. Det är inte klokt att dom inte kan förstå hur hon mår. Hon släpptes ju av en anledning och det borde även domaren fatta. Får hoppas dom släpper henne igen nu i veckan.