onsdag, juni 20

Nicole's Solbrillor Part 8

Här är sista delen. Vilka gillar ni bäst här?Alla är väldigt snygga tycker jag men Ray Ban brillorna är en av mina favoriter. Dom är coola!
Vad tycker ni om kollagen som jag postade på Nicole's solbrillor? Vill ni se mer såna här kollage och har ni nåt önskemål på vad isåfall?
Förslag är alltid välkomna:)

Dom andra kollagen kan ni se på länkarna nedan:
>>Part 1
>>Part 2
>>Part 3
>>Part 4
>>Part 5
>>Part 6
>>Part 7

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag älskar ditt kollage om Nicoles solglasögon! <3
Den här gången tycker jag som du att Ray Ban brillorna är snyggast, men de vita längst ner till vänster är också snygga.

Du kan göra ett kollage om hennes.. typ skor eller nåt :P Kanske inte så kul, men men, ett förslag
kram <3

Anonym sa...

Älskar dina kollage - underbara! Ha en himla bra midsommar, kramar!!

Anonym sa...

Hallå! Kul med kollage. Perfekt storlek påbilderna också!:) Även kul om du gjort det med t.ex. hennes skor;) (När du gjorde det på klänningar lite längre ner på sidan så blev bilderna så otroligt små!) Puss!

Anonym sa...

hedvig: aa skor var ett bra förslag. Hon har ju så många snygga Christian Louboutin skor å dom är ju inte så fel att se på:)
pyret: tack så mycket!Hoppas du haft en bra midsommar du med:)
anonym: Aa joo ja vet att det där kollaget på klänningarna som jag postade tidigare var väldigt små men det var nämligen så att jag hittade den på en annan sida, så det var inte jag själv som hade gjort dom, men jag tyckte att det kunde vara kul att posta iallafall!Men det är såklart roligare om man kan se bilderna i ett ännu större format!