måndag, juni 25

Nicole och Joel har setts besöka en barn butik

Ryktet om att Nicole är med barn vill aldrig sluta. Nu rapporterar TMZ att dom såg Nicole och Joel i en barn butik.
TMZ skriver:
Nu när det ryktas som mest att Nicole är gravid så fick hon ryktet att bli ännu mer troligt då hon och Joel syntes i barn butiken Bel-Bambini i torsdags, och det köpte en skinnväska där man kan ha blöjorna i och den kostade 300 dollar.
Men även om Nicole inte skulle vara gravid så kanske det är dags för henne att bli det snart, för det kanske räddar henne från att hamna i samma öde som Paris.

Hennes rättegång börjar den 11 Juli, och vilken domare skulle sända en gravid kvinna till fängelset?!Om hon anses skyldig så är det minsta hon får spendera i fängelset fem dagar, men det finns även risk att hon får upp till ett år bakom galler.

Kan inte Nicole bara bekräfta snart att hon är gravid. För förmodligen är hon det. Men det kanske kommer fram när hon är i rättegången isåfall, för hon kommer ju åtminstone bli tvungen att säga det där. För man vet aldrig, det kanske gör att hon får ett mildare straff...
Ska bli spännande att se hur hur det kommer gå för Nicole. Jag hoppas verkligen inte att hon får ett år iallafall.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag hoppas verkligen att Nicole eller hennes rep bekräftar eller förnekar ryktet snart. Är trött på detta velande fram och tillbaka! Vill veta om hon är gravid eler inte :)

BettY sa...

josie: Jag håller med!Är också trött på allt velande...Men antagligen vill Nicole vänta nån månad eller två med att bekräfta så hon vet med säkerhet att barnet kommer klara sig, så hon inte får missfall eller så, för den risken är nog stor när man är väldigt smal.