lördag, juni 16

Nicole har blivit hälsosammare!

Publish Post
När man kollar på dom här senaste paparazzi bilderna av Nicole så kan man se klart och tydligt att hon har gått upp i vikt, vilket är jättebra!!Hennes bröstkorg är inte lika benig längre och hon har fått tillbaka sina bröst!Jag hoppas Nicole fortsätter såhär:)För det ser mycket bättre ut!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Men samtidigt så är jag så trött på alla som bara vill att hon ska upp i vikt - nu ser hon ju hälsosam ut; låt NÅN människa vara smal!

Anonym sa...

Ja, hon har gått upp i vikt och det syns ju jätteväl! Synd att inte fler kan inse det. Det verkar nästan som att folk inte vill se sanningen, utan de fortsätter tracka på Nicole och påstå att hon ser ut som ett vandrande skelett trots att hon inte längre gör det. (Inte för att jag tycker hon gjort det förr heller) Men bruden till höger på dessa bilder ser ju i praktiken ut som vilken annan tjej som helst. Så spinkig är hon ju inte, hon ser hälsosamt smal ut.

BettY sa...

blackberry: aa visst är det tröttsamt!Men även om Nicole skulle gå upp i vikt så skulle hon fortfarande vara väldigt smal för hon är det naturligt, det är bara att hon inte ser sjukligt smal ut längre...

BettY sa...

Josie: Joo jag håller med!Nu ser hon ju hälsosam ut så jag tycker att folk kan sluta klaga på henne!Hon är ju naturligt en smal och liten person så hon kommer ju aldrig se ut som Beyoncé liksom. Men en del verkar tro det...

Anonym sa...

BettY; Vissa verkar inte förstå att det finns något som heter "naturligt smal" överhuvudtaget. Istället verkar det som om de tror att den enda kroppen man har naturligt är kurvig och lite halvmullig nästan :S Nej precis, för trots att vi alla sett Nicole i större format så att säga så hade hon ändå inga Beyoncé curves!

Anonym sa...

det är tack vare att äcklet rachel zoe är ute ur hennes liv! FInally!!

BettY sa...

Josie: aa precis!!jag håller med!
Anonym: maybe, maybe not...Det kanske är Joel bara som fått henne att äta mer.

Anonym sa...

Nu ser hon ju jättebra ut värkligen!

Anonym sa...

Hennes bröstkorg ser verkligen ut att ha blivit bättre och framför allt friskare.. Den va väldigt läskig tidigare! Huuuh..

Anonym sa...

jag tycker hon ser trist ut nu när hon inte är lika smal...

hela grejen med nicole är ju att hon är en vandrande pinne...nu ser hon ju ut som vem som helst...