fredag, juni 29

Nicole leter efter bröllopsklänning?

Enligt kändissajten 24/sizzler så har Nicole varit och kollat efter bröllopsklänningar. Men hon köpte ingen dock... Men det kanske innebär att Nicole och Joel planerar att gifta sig inom kort.
Flera källor avslöjar exklusivt för 24Sizzler att Nicole som förmodligen är gravid, ska gå ner för altaret med Joel. "Hon letar just nu efter en klänning och ringer runt och frågar massa olika stylister för hjälp."
Men när skulle bröllopet äga rum egentligen?Imorgon och på Lördag ska Good Charlotte spela i Quebec och den 10 Juli så spelar dom i Kanada. Men sen gör dom ett avbrott och börjar inte turnera igen förens i början av Augusti tillsammans med Justin Timberlake. Kanske ett bröllop i Juli då?

Jag tror inte att dom kommer gifta sig på ett bra tag. Men jag kan absolut tänka mig att dom har börjat planera ett bröllop. Och ett bröllop tar ju många månader att planera...Men Nicole och Joel har ju inte varit tillsammans i mer än 7 månader, så varför behöver dom ha så bråttom egentligen?Jag har alltid undrat varför alla kändisarna jämt har så bråttom att förlova sig och gifta sig. Inte konstigt att dom skiljer sig så snabbt liksom....
Men visst, det här kan ju bara vara ett rykte också....

Inga kommentarer: