onsdag, juni 27

Ännu en anledning till varför Nicole kan vara gravid

Nicole har hållt en ganska låg profil den senaste tiden. Men när hon senast var ute så gjorde hon att gravid rykterna steg ännu mer.
Hon åkte och shoppade barn böcker!!
In Touch Weekly rapporterar i deras nya nummer att Nicole och pojkvännen Joel besökte Barnes & Noble butiken nära hans hus i Glendale i Kalifornien den 18 Juni.
"Dom tittade ett tag vid barn böckerna," säger en som jobbar på affären.
"Dom stod vid barn böckerna och kollade," säger Ruth Suarez som också var i affären och shoppade. "Dom höll varandra i handen och verkade vara ett riktigt sött par."
Suarez som var med sitt 1-åriga barnbarn Nathan säger att Nicole kunde inte ha varit trevligare.
"Han är ett jättesött barn," sa hon.
Suarez tillade att Joel köpte några böcker.
Som In Touch tidigare har rapporterar så har Nicole slutat dricka alkohol och sagt till en kompis att stiga ut ur bilen när hon ville röka, vilket gör att ryktet blir ännu starkare.

Perezhilton.com var också den första att rapportera att Nicole har besökt ett sjukhus där dom har ob-gyns den 22 Juni.

Jag tror mer och mer på att Nicole är gravid. Hon har inte synts på ett tag nu heller och det kanske är för att hon vill ta det lugnt för babyns skull. Det här ryktet har hållt på ett tag också. Dom brukar ofta rinna ut i sanden efter några veckor men det kommer fram mer och mer bevis på att Nicole är gravid. Men vi får helt enkelt vänta några månader och se vad som händer, om man kommer se nån liten mage på Nicole. Eller så bekräftar hon det när det har gått så pass länge att hon vet att babyn kommer att klara sig, att hon inte får något missfall.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det är ju jättekul för Joel och henne om Nicole skulle vara gravid men man vill ju se henne ute mer :P Haha ;)

Anonym sa...

hedvig: aa precis. Vore så tråkigt om man aldrig fick se bilder på henne... Nicole where are you??haha!

Sophia sa...

snacka om att du har bara översatt perez inlägg til svenska, stulet rakt av ju!

Anonym sa...

sophia: aa jag brukar faktiskt göra det, ser du nåt fel med det?Om det är bra skrivet som det är så ser jag ingen anledning att skriva det på något annat sätt. Plus att perezhilton.com har väldigt bra källor också så jag får ofta bra information ifrån den sidan!