måndag, oktober 15

Nicoles lägenhet i West Hollywood till salu

Här är stället som Nicole har bott i dom senaste åren:) Tycker det ser fint ut! Första gången jag ser bilder ifrån hennes hem faktiskt. Men nu bor hon ju tillsammans med Joel i hans hus i Glendale så jag förstår att hon säljer sin lägenhet.

Lägenheten har 2 sovrum och 2,5 badrum. Utgångspriset är 2,3 miljoner dollar. Inte dåligt inte... Nicole kan shoppa mycket nya grejer för dom pengarna hehe...

Nicole köpte lägenheten i Mars 2005 för 1,18 miljoner dollar. Det var även från detta ställe som Nicoles katt föll ifrån och tur nog klarade sig. Lägenheten ligger på 10 våningen och alla rum har balkonger. Fin utsikt är det också över LA.
Det finns även en pool som man kan bada i på husets tak och en tennis bana, och det ingår även full service från personalen.

Det sägs att Nicole och Joel letar efter ett nytt hus som ska ligga utanför LA, i någon förort typ Calabasas och Agoura Hills. Nicole och Joel fick nyss en lägenhet av Nicoles pappa Lionel i present, så där kan dom ju bo också. Det är ett townhouse som ligger i Centrala LA.
>>Om det inte går att se bilderna i ett större format så klicka HÄR.

3 kommentarer:

Anonym sa...

fan vad coolt att få se nicoles lägenhet! jag har inte heller sett hur hon bor tidigare.

Anonym sa...

Ser jättefint ut, men läskigt, finns det inget räcke? 10:e våningen är ju jättehögt uppe XD

Anonym sa...

Vad heter Nicoles katt?