måndag, oktober 15

Nicole undviker att bli fotograferad i Brisbane

När Nicole och Joel var i Brisbane för några dagar sedan (Good Charlotte började sin turné där,) så togs det inte många bilder på Nicole och Joel.
Men dom åt bl.a på restaurangen Il Centro och var väldigt noga med att unvika kamerorna. Paret gick in till restaurangen genom bakdörren, för det var folk från Channel 9 som stod vid ingången på framsidan.
Några radio producenter från Brisbane försökte få Nicoles uppmärksamhet genom att ge henne blommor, men hon verkade inte vara på humör att prata.
Nicole ville verkligen inte bli fotad, men Joel och hans brorsa Benji ställde upp på bild.
En av killarna säger att han fick lite dåligt samvete för att han och hans kompis följde efter dom, för Nicole verkade tycka det var lite jobbigt.
Det var därför vi köpte en stor bukett med blommor och gav till henne och hon sa tack. Men hon ville fortfarande inte bli fotad. Joel sa att babyn inte gillar blixtarna.

Tidigare så syntes Nicole på Starbucks där hon köpte en stor take away kaffe.
Sedan Nicole och Joel anlände till hotellet i måndags så har paret besökt hotellets spa bl.a och enligt källor så fick hon både pedikyr och manikyr och även en 60 minuters massage.

I Australien verkar dom få lite mer privatliv iallafall om man jämför med LA. Måste vara skönt för dom att komma bort lite ifrån den här ständiga mediaövervakningen.

Inga kommentarer: