onsdag, oktober 31

Nicole's uttalande angående rökrykterna

Det har ju påståtts i NY Post att Nicole ska ha rökt under graviditeten och många verkar tror på det ryktet också tyvärr. Men Nicole har gjort ett uttalande till pressen och hon säger såhär:

"Det är riktigt sorgligt och sårande att journalister inte kollar sina källor innan dom skriver en falsk och obekräftad artikel om min hälsa och graviditet. En hälsosam graviditet och födsel av mitt barn är det absolut viktigaste i mitt liv just nu."

Jag tycker det är så elakt att folk skriver såna här grejer. Tror aldrig att Nicole skulle röka under sin graviditet. Måste vara sårande när folk skriver såna där grejer om en som verkligen inte stämmer.

Nicole lunchar med kompisar på Joan's On Third i LA















Nicole mötte upp med några fler kompisar efter att hon shoppat lite. En av hennes kompisar fyllde tydligen år så hon var där och firade. (Kanske henne som hon gav guldfisken till?!) Lauren Conrad och Audrina Partridge var där också:) Roligt att dom känner varandra! Men Carlos(killen med grå tröja som går brevid Nicole) jobbar ju på Teen Vogue precis som Lauren så dom har väl lärt känna varandra genom honom. Plus att dom båda känner Brody! Synd att dom inte filmade The Hills just då, hade vart kul om Nicole var med hehe:)

>>HÄR kan man se ett videoklipp.

Nicole och Carlos handlar på Petco och i en butik med partygrejer i LA














Nicole var och handlade på Petco. En butik där man kan handla massa grejer till sina djur tydligen. Hon besökte en annan butik också där man kan köpa en massa grejer för fester och liknande. Nicole var snygg i en brun tröja och svart kjol, och ett par fina sandaler som hon har haft på sig ofta under den senaste tiden:) Jag älskar hennes solbrillor! Lika coola som vanligt=)

>>Nicole köpte en guldfisk på djuraffären, sen gick hon till en annan butik och köpte massa ballonger och andra partygrejer. Det var förmodligen till hennes kompis som fyllde år. Se ett videoklipp av det HÄR.

Nicole och Joel i Thailand (bild från förra veckan)

Hittade två stycken fler bilder på TMZ från när dom var i Thailand. Söta delfiner:)

tisdag, oktober 30

Annat: Vilka kan det här vara??

Haha kan ni gissa vilka det här är??Dom var på ett Halloween party häromdagen:)

Annat: Blake Mcgrath's Koreografi till Get Naked


Blake är så jäkla duktig! Ni som såg på MTV serien Dancelife känner nog igen honom. Han var även med i So You Think You Can Dance för några år sedan. Han har dansat bakom Britney många gånger och var med på hennes The Onyx Hotel Tour. Han har även dansat bakom Janet Jackson, Madonna, Destiny's Child, Ashanti och Pink m.fl.
Här ovan så har han koreograferat en dans till Britneys låt Get Naked ifrån nya skivan Blackout. Riktigt bra måste jag säga:) Jag hoppas att Britney jobbar med Blake igen! Hon borde definitivt dansa den här dansen om hon uppträder med den låten.
Han kan sjunga också, spana in hans Myspace HÄR.

>>Kenny Wormald dansar till Justins Lovestoned HÄR.

>>Blake dansar till The Way I Are HÄR.

Annat: The Hills Säsong 3 Avsnitt 12

Nytt avsnitt av The Hills finns att se HÄR.

Enjoy!!

Dagens Nicole Look

Rökrykterna stämmer Inte!

Att Nicole skulle ha rökt stämmer inte, plus att hon har varit utomlands den senaste månaden.

Nicoles rep. säger till Extra att Nicole Aldrig skulle röka, det är oansvarigt och inte sant. Men enligt kolumnisten Cindy Adams så tände Nicole en cigg utanför restaurangen DaSilvano och Nobu i New York med fästmannen och blivande pappan Joel Madden. Men varken Nicole eller Joel är i New York just nu eller har varit det den senaste tiden heller för den delen.

Man förstod att det här bara vara rent skitsnack! Elakt att komma på en massa saker om en person sådär. Förmodligen så har hon sett två personer som liknar Nicole och Joel och för att bli lite extra uppmärksammad själv så säger hon att det är Nicole och Joel bara för dom är kändisar. Det tror jag iallafall. Har väl inget bättre och skriva om heller antar jag...

måndag, oktober 29

Har Nicole rökt under graviditeten?

The New York Post rapporterar att blivande mamman Nicole har setts röka vid två olika tillfällen. Och senast var i New York City.

Första tillfället:

Hon hade toffs, svarta jeans och väst. Hon gick ut från restaurangen DaSilvano med en ung tjej och en kvinna i medelåldern. Vid trottoaren så tände hon en cigg efter att hon kollat sig omkring. Efter det så hoppade dom in en svart Escalade, och Nicole satt i framsätet och hon rökte fortfarande.

Andra tillfället:

Tre dagar senare runt halv åtta på kvällen efter att hon ätit middag med Joel på Nobu så tänder hon en cigg utanför restaurangen.

Jag är väldigt tveksam till att det här stämmer. Tror inte att Nicole skulle göra det mot sitt barn. Det här är nog bara ett dumt rykte. Jag tror inte att Joel skulle tillåta det heller, han har ju själv slutat röka för barnets skull. Det här är nåt som någon har hittat på för att vara elak mot Nicole tror jag. Och nu har dom väl inte lika mycket att skriva om henne längre eftersom hon har förändras rätt mycket och inte gör några skandaler längre, så därför får dom väl komma på saker nu istället antar jag.

Annat: Film-I now pronounce you chuck and larry

Hade tänkt se denna film ikväll. Tror den är riktigt rolig:)Jag behöver skratta lite känner jag haha... Jessica Biel är ju med i den här filmen också. Har gått bra för henne dom senaste åren. Nu när hon dejtar Justin också så har hon ju blivit kändare hehe... Och nu till något helt annat. Jag lägger alltid märke till hennes näsa när jag ser henne. Kanske låter konstigt men jag tror helt klart att hon har opererat den. Eller vad säger ni??Den ser lite för perfekt ut för att vara äkta tycker jag. Inget fel med det isåfall. Jag har inget emot plastikoperationer! Gillar bara att spekulera lite.

UPDATE: Hade tänkt skriva lite vad jag tyckte om filmen nu när jag har sett den. Jag gillade den! Riktigt rolig:) Garvade hela tiden nästan. Bra handling och bra skådisar. Eller Jessica Biel var kanske inte samma klass som dom två huvudpersonerna men annars spelade hon helt okej. Den är defintivt värt att se! Snäppet bättre än många andra amerikanska komedier tycker jag.

Den får en fyra av fem.

Annat: Alisan Porter sjunger "The Voice Within"



Den här tjejen är så jäkla begåvad!Vilken röst!! Förstår inte att hon är mer känd, hon borde uppmärksammas mer! Hon skulle kunna slå stort, helt klart.
(Lite dålig kvalitet på videon men det är viktigaste är ju att man hör hennes röst:)

>>HÄR är hennes officiella hemsida.

>>HÄR gör hon en cover på Cry baby, amazing!

>>HÄR sjunger hon en till fin låt.

Nicole och Joel äter på Fabrocini's i LA





Yey! Äntligen lite nya bilder:) Nicole och Joel var och åt på en italiensk restaurang igår. Nicole var snygg i en blårutig skjorta och en kort svart kjol. Söt hon är i kort hår! Lite bra att vila håret ifrån extensions också. Sliter mycket på håret.

>>La in några fler bilder HÄR.

>>HÄR kan man se ett videoklipp ifrån det här tillfället.

Annat: Paris Halloween outfit


Nu när det är Halloween tider så är inte kändisarna sena med att klä ut sig. Här kör Paris med en Alice i Underlander inspirerad outfit. Tycker det var snyggt faktiskt! Spana in ögonen, creepy...
Här är Paris på väg till en Halloween fest på Playboy Mansion som dom har varje år där. Bridget's favorit firande:) Den HÄR outfiten hade Paris på sig förra året. Den var cool! Jag skulle nog satsa på nåt sånt om jag klädde ut mig:) Paris ser man alltid i massa olika outfits runt Halloween. Paris kör mer på den sexiga looken, man ser inte hennes se ut så HÄR precis hehe...

Veckans Bild

Paris fick vara med den här veckan också:) Den här bilden tog för deras intervju i Harper's Bazaar som dom gjorde för några månader sen. Jättesnygg tycker jag!Foxy är så söt där:)

söndag, oktober 28

Annat: Ankelboots

Ankelboots är nånting som jag tycker är himla snyggt! Det är nåt som jag måste köpa. Gäller att hitta dom rätta bara. Gillar oftast dom som är lite dyrare och inte riktigt i min prisklass, men jag borde ju hitta några snygga som är billiga också. Får leta vidare helt enkelt...
Kändisarna på bilden ovan har på sig några riktigt snygga tycker jag!

Bild lånad från: WhoWhatWearDaily.