onsdag, juni 6

Nicole är gravid enligt olika källor

Det har kommit fram nu att Nicole ÄR gravid.
25-åringen som är känd för sitt smala yttre fick rykten att starta när hon syndes med en lite mulligare mage än vanligt.
Nu sägs det att hon har gjort en massa gravid test som har bekräftat att hon faktiskt väntar barn.
En källa har sagt till Life & Style Weekly: "Nicole gick nyligen igenom en massa test, och det inkluderar både ett blodprov och urinprov. Utifrån dessa test så kunde man med säkerhet bekräfta att hon är gravid."
Förra Onsdagen (den 30 maj,) bara några dagar efter hennes alkohol fyllda Memorial Day barbeque. Så blev Nicole fotograderad när hon lämnade en Fertiliseringsklinik.
Det sägs att hon går på en speciel diet för hennes ofödda barns skull.
En insider säger: "Nicole är fast besluten att hon ska bli mer hälsosam nu för barnets skull."

Nicoles rep. har avböjt att kommentera angående detta.
Nicole som är adopterad av sångaren Lionel Richie, dejtar just nu Good Charlotte sångaren Joel Madden och paret sägs vara förlovade.
Hon har chans att hamna i finken också efter att hon åkte fast förra året i December för att ha kört påverkad och på fel sida av vägen.
Hon nekade till domen i rätten för några månader sedan. Men polisen som arresterade henne har sagt att hon erkände att hon hade tagit det smärtstillande medlet Vicodin och rökt marijuana.
Om det blir så att rätten dömmer henne skyldig så kommer hon att få fängelse, för hon har tidigare åkt fast för innehav av heroin.

Man undrar ju hur det ska gå för Nicole. Jag kan mycket väl tänka mig att hon är gravid eftersom hon har besökt en fertiliseringsklinik två gånger och hennes rep har avböjt att kommentera det hela. För om det inte stämde så hade ju definitivt hennes rep. gått ut och sagt att det inte stämmer. Så Nicole kanske har en liten baby i magen trotsallt. Vad tror ni?Har ändå lite svårt att tänka mig Nicole med ett barn hehe...Det är ett så stort ansvar, och hennes liv skulle verkligen förändras totalt. Men en graviditet skulle nog göra Nicole gott!För då går man ju upp en massa...
Ska bli spännande och se om Nicole kommer med något uttalande snart då:)Men det lär ju bli om några månader isåfall.

1 kommentar:

Anonym sa...

gud vad kul för henne i så fall!! :D
tycker jag då.. :P