fredag, juli 27

Nicole har precis varit i rätten nu!

TMZ var på plats i LA County Superior Courtroom alldeles nyss, när gravida Nicole fick ta konsekvenserna för hennes DUI förra året. Shawn Chapman representerade Nicole, Nicoles advokat alltså.
En Court Commissioner bestämde att Nicole skulle spendera 4 dagar i fängelset. I the City eller County fängelset men Nicole valde det sistnämda. När Nicole arresterades så var hon 6 timmar i fängelset också. Så efter dessa fyra dagar som hon kommer att spendera i fängelset så räknas det in en 5:e dag eftersom dom där 6 timmarna räknas som en dag.
Nicole fick också lov att betala 2048 dollar för det hela och ska även gå på en alkohol utbildning i 21 dagar. Hon kommer även att ha 3 års skyddstillsyn.
Nicole måste ha avtjänat sitt straff innan den 28 September.
Nicole erkände att hon var skyldig.

The Commissioner gav Nicole en sträng varning, och sa till henne att om hon körde full igen och faktiskt dödade någon så kan hon bli anklagad för mord, och inte dråp.
För efter hennes första DUI så gick Nicole med på att om hon körde påverkad igen och dödade någon så kommer hon åka fast för mord isåfall, och det är ju väldigt allvarligt!

4 dagar var ju inte så mycket. Jag trodde Nicole skulle få mer faktiskt. Men hon måste haft en bra advokat och domaren kanske inte var lika hård som Paris domare. Men Nicole slipper föda i fängelset iallafall...

>>Enligt Kalifornisk lag så ska man få minst tre månaders fängelse om man har åkt fast för DUI tidigare. Men straffet minskas ner til 4 dagar om personen accepterar 3 års skyddstillsyn, vilket Nicole har gjort alltså.

>>Se när Nicole och Joel anländer till rätten HÄR.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det var ju inte alls så farligt straff.. Men tur för henne!