torsdag, juli 26

Nicole Richie i intervju med Diane Sawyer nästa vecka!!

Nicole som förmodligen är gravid och snart ska upp i rätten för sin DUI har hållt en låg profil den här sommaren.
Men nästa vecka så ska The Simple Life stjärnan äntligen bryta tystnaden i en intervju med Diane Sawyer. I tre inslag som ska sändas den 2 Augusti på Good Morning America och den 3 Augusti på 20/20 och Good Morning America, så ska Diane få chansen att fråga Nicole vad som egentligen pågår med henne.

Intervjun blir som en minicomeback för Nicole, som annars brukar synas ofta i media. Hon var nyligen på turné med hennes pojkvän Joel Madden's band Good Charlotte, och har hållt en låg profil ett bra tag nu, och har varit på mindre glamorösa ställen som t.e.x. Chili's i övre delen av New York, och hängt i sin bil utanför förortsgallerior. Allt för att undvika att bli sedd.

Några andra ämnen som vi hoppas att Sawyer tar upp är hennes rättengång den 16 Augusti för hennes DUI arrestering i December förra året. Som värst så kan hon bli tvungen att spendera 90 dagar i fängelset. Sen såklart, graviditeten!!Som varken Nicole eller Joel har velat kommentera. Kanske dags att offentligt meddela dom glada nyheterna nu?!

Andra kändisar som har öppnat sig för Sawyer är bl.a Michael Jackson, Lisa Marie Presley, Whitney Houston och Bobby Brown, Tom Cruise och The Dixie Chicks.

Jag ser verkligen fram emot den här intervjun!!Jättekul:):)Jag hade inte alls trott att Nicole skulle gå med på att bli intervjuad såhär, med tanke på att hon har undvikat pressen ett bra tag nu. Det är rätt fint att bli intervjuad av Diane Sawyer också, kolla bara på alla dom stora stjärnorna som hon har intervjuat!!Nicole kommer nog berätta mycket som vi inte vet på den här intervjun. Hon kanske äntligen bekräftar att hon är gravid, I hope so:)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åhh va kul att hon ska bli intervjuad ! =)

Anonym sa...

Yeey!:) äntligen!

Anonym sa...

ja äntligen kan man verkligen säga. det har varit jätte länge sen nu hon visade sig ju. det kommer kanske även bilder då från intervjuen så man får se hur magen ser ut nu ;) håll oss uppdaterade. Superbra blogg, går in och läser varje dag. ha en bra kväll!

BettY sa...

cassandra: aa det var ett bra tag sen nu... Ska bli spännande och se vad hon har att säga!Jag lovar att hålla er uppdaterade:)
Roligt att du gillar bloggen!
Ha det bra!