torsdag, juli 19

Nicole's special diet för babyn

Nicole kämpar hårt för att bli mer hälsosam för hennes ofödda barns skull. Enligt Star magazine(en tidning som man sällan kan lita på,) så är Nicole väldigt noga med att hon äter tillräckligt nu när hon är gravid. Även fast hon har varit ren och nykter ett bra tag nu så vet hon att ett enda litet återfall så kan hon riskera barnets tillstånd. Det var därför hon checkade in på REHAB i maj,(Nicole checkade aldrig in på REHAB i maj, hon har sagt själv att hon var bortrest med Joel och att hon inte gick ut så ofta bara.) Men enligt Star så var det bara en försiktighetsåtgärd.

Nicole har också varit noga med att äta mer nu så att hon kan gå upp i vikt, för babyn skull. Hon sågs äta en pizza på ett shoppingcenter i Maryland, och det kan läsarna Jen och Mary bekräfta.
Joel har stöttat Nicole väldigt mycket, genom allt det här.
"Joel gör allt han kan för att få Nicole att äta mer, för hennes egen skull och för barnets såklart," säger en källa till Star.

Även fast det inte finns några bevis på att Nicole går på en special diet så tyckte ändå Star magazine att dom behövde snacka med en näringsfysiolog.
"Nicole är en väldigt smal person," säger Bybee. "det rekomenderas att en person som är gravid går upp 10-11 kilo under graviditeten. Men det skulle inte skada om Nicole gick upp 14-15 kilo eller mer."

Bybee säger att Nicole inte borde äta sushi. "Hon borde inte äta tonfisk för det innehåller mycket kvicksilver." Bybee fortsätter, "Speciellt om hon ska amma barnet så är det bra att undvika det."

Det blir bara värre och värre. Läs HÄR. Där skriver National Ledger ännu mer om hur dom tycker att Nicole ska äta. Jag tycker det här är larvigt... Tidningarna har verkligen gått till överdrift. Att dom har så lite att skriva om att dom måste hålla på att skriva långa utlägningar om saker som kanske inte ens stämmer. För man vet ju inte än om det stämmer... Men men tidningarna kommer nog att fortsätta att forska om det här ett bra tag till!Det är ju såna här grejer som dom försörjer sig på. Dock är typ 85 % av det dom skriver inte sant eller så har dom överdrivit storyn kolosalt. Tröttsamt tycker jag...

2 kommentarer:

Anonym sa...

haha!jag tror knappast att nicole behöver diet råd från deras tidning...

Anonym sa...

mimmi: nää eller hur, så jäkla larvigt!